Partyflock
 
­ Nederland

Magistrat eindigt november met twee spectaculaire avonden

gepubliceerd door , op
De eerste maand van Magistrat mag zeer succesvol genoemd worden. Met 750 bezoekers op de openingsavond en vele uitermate geslaagde avonden sindsdien, heeft Magistrat al bijzonder snel een plek veroverd in de Haagse scene. Met nieuw talent en gevestigde namen blijkt de programmering avond aan avond van een hoog niveau te zijn en daarmee is het kwaliteitskenmerk van de club stevig gevestigd. Daar doen ze nog een schepje bovenop!

28 November – Guy Mantzur & Sahar Z – 'Time' album releaseparty (Lost and Found records)
Sommige avonden zijn bij voorbaat al legendarisch. Als je van Lost and Found labeleigenaar Guy J akkoord krijgt om twee van zijn artiesten hun album te laten releasen in je nieuwe club, dan spring je een gat in de lucht. Mantzur en Zangilevich zijn de twee populairste dj's in hun thuisland Israël en werken geregeld samen. Ze hebben ook al een aantal stevige dansvloerhits gescoord, samen en solo. Mantzur heeft al twee prachtige albums uitgebracht, die alom geroemd zijn vanwege hun avontuurlijke karakter. Iets wat hun gezamenlijke 'Time' album ook kenmerkt. De recensies van dj's op hun promolijst zijn niet bepaald van de lucht. De heren releasen op labels als Plattenbank, Sudbeat (Hernán Cattáneo), The Cat & The Dog, Bedrock (John Digweed), Renaissance en uiteraard Lost and Found.

Op deze labels komen ze bijvoorbeeld de Belg Patrick Bruyndonkx tegen (BP), die ook al met een waanzinnig mooi album in het vooruitzicht een prachtige aanvulling is op de line-up. Als je de wandelgangen mag geloven, is BP 'the next big thing.' In België heeft hij al een zeer grote staat van dienst en dat gaan we 28 november mogen beluisteren.

Nederlanders Alexisphere en Sean McCaff zijn tevens muzikale vrienden van de heren en zijn twee van die jongens die in den lande weinig bekend zijn maar in het buitenland geregeld samen met de groten der aarde mogen draaien.

29 November - the New School w/ Harvey McKay
Als er dit jaar één techno dj is doorgebroken is het wel Harvey McKay. Met twee Beatport Techno chart top één hits (Silk Road & Lost), twee boekingen op Awakenings en support van artiesten als Richie Hawtin, Laurent Garnier, Carl Cox en Adam Beyer. Zijn releases zijn zeer divers, maar altijd met een ongelofelijke drive en originele sounds. Niet raar voor een onvervalste Schot. Daar staan de Schotten immers om bekend. Zijn releases komen o.a. uit op labels als Soma, Cocoon Suara, Trapez en Drumcode.

Rydel is oorspronkelijk afkomstig uit Nederland maar woont al sinds enige tijd in Slovenië waar hij tot de top van zijn land behoort qua Techno dj's. Zijn naam prijkt dan ook op vele billboards in Oost Europa. Hij releast op labels als NWOrec en Subcult.