Partyflock
 
­ Nederland

Kinky on the Beach · 'Het leukste kinky feest van Nederland'

gepubliceerd door , op
Kinky On The Beach
19 september 2014
FeestKinky On The Beach · Ultimate Happy End Edition
Datumzaterdag 27 december 2014
LocatieRodenburg Site
Terwijl iedereen bezig is met de voorbereidingen voor de kerst is de organisatie bezig met de voorbereidingen voor de dag na de kerst. 'Hoe kunnen we dit feest nog beter krijgen dan de laatste feesten?' Dat is best Lastig als je feest beoordeeld wordt met 'geweldig'! Niet voor niets staat Kinky on the Beach al acht jaar in de top van de beste kinky feesten. Gaan ze deze party op 27 december 2014 in Rodenburg te Beesd weer evenaren? Zij denken van wel!



Niet voor niets is de slogan van Kinky on the Beach 'anders dan anderen'. Een party met mensen in hun mooiste, kinky, creaties. Alleen dat is al een lust voor het oog. Maar Kinky on the Beach is een totaalconcept. Een VIP-area gehost door Be-Shameles waar werkelijk aan alles is gedacht, als jullie het maar naar je zin hebben. De zalen zijn deze keer extra aangekleed. Het eind van het jaar moet tenslotte extra feestelijk zijn. Lichtshow en geluid, kom maar kijken, die zijn prima de luxe. En dan de DJ's: een vaste kern van toppers aangevuld met steeds weer nieuw talent.



Kortom: een avond om gewoon lekker, respectvol te genieten van een onvergetelijke Kinky on the Beach. Ze hopen jullie te zien op 27 december 2014 vanaf 21:00 uur in Rodenburg te Beesd.

7 opmerkingen

 
zeker het leukste feest voor het eind van het jaar groetjes en tot 27 december !!!!
 
see you there :-)
 
Het leukste kinky feest van Nederland. Wordt weer een topper.
Lieve vriendjes het wordt gezellig druk veel nieuwe en oude kotb liefjes

Yvonne
Altijd een geweldig leuk feest met de juiste mix van mensen en top line up.Knap dat jullie iedere keer het weer tot in de puntjes hebben georganiseerd!Succes met de voorbereiding Yvonne en John.Zinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Topfeest!!!