Partyflock
 
­ Nederland

Olivier Weiter, Miss Melera, Eelke Kleijn en Arjuna Schiks geven oud en nieuw feest

gepubliceerd door , op
De Nederlandse DJs / producers Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks bundelen de krachten in het nieuwe DJ collectief BEFORE.NOW.AFTER. De vrienden brengen samen muziek uit en treden samen op. Als officiële kick-off organiseren de vier dj's samen twee eigen feesten rond oud en nieuw. Een before and now en een after! Op twee unieke locaties zijn ze voor het eerst live te zien als collectief.

31.12.2014 – BEFORE.NOW.AFTER – Zuiveringshal Amsterdam
Op woensdag 31 december nodigen Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks je uit in de monumentale Zuiveringshal in Amsterdam West, die voor de gelegenheid wordt verbouwd tot warme en intieme emotech tempel. In een arena-achtige setup vier je een onvergetelijk oud en nieuw met vrienden, door vrienden, voor vrienden.

01.01.2015 – BEFORE.NOW.AFTER – Transformatorhuis Amsterdam
Op donderdag 1 januari start om 16:00 uur de BEFORE.NOW.AFTER Het ruige Transformatorhuis is het decor en het BEFORE.NOW.AFTER collectief staat wederom, vier vrienden sterk, achter de DJ booth. Doorgehaald, fris of fruitig, 2015 starts here!

BEFORE.NOW.AFTER. Where nights turn into mornings and friends into family!

Online verkoop
Reguliere kaarten zijn vanaf zaterdag 8 november om 12 uur online te koop vanaf 35 euro via www.beforenowafter.com.

Speciale earlybird actie & pop-up party bij Mary Go Wild
Op vrijdag 7 november van 17.00 tot 21.00 uur organiseert BEFORE.NOW.AFTER een speciale pop-up party bij MARY GO WILD op de Zeedijk in Amsterdam. Het BEFORE.NOW.AFTER collectief staat zelf achter de decks en dit is je enige kans om voor slechts 25 euro (en zonder servicekosten) je kaart te kopen inclusief een gratis JACK-poster (t.w.v. van 15 euro). Gratis entrée en bier door Kornuit.