Partyflock
 
­ Nederland

BKJN vs Partyraiser VIP
Exclusively for you

gepubliceerd door , op
Een nieuw jaar, een nieuwe stap; kalm en vol zelfvertrouwen lopen we over de rode loper des levens. Strak in pak of keurig in chique jurk verbergen we voor de buitenwereld wat er eigenlijk door onze aderen stroomt. Wellicht zal niet iedereen het begrijpen, maar voor diegene die onze passie delen, valt het niet te verbergen. Ook al zit de stropdas iets scheef of lopen hoge Hakken eigenlijk voor geen meter, wij weten dat de tijd is gekomen om onze liefde en passie vanaf nu naar een hoger level te tillen. Door ons samen is een kleine mijlpaal behaald en alleen daarom zijn wij deze nacht allemaal én geheel verdient: Mother Fucking V.I.P.'s!


Na vier uitverkochte edities is het 24 januari traditie getrouw, tijd voor BKJN Events vs Partyraiser! En omdat BKJN Events events en Partyraiser dit alleen door hun geweldige fans hebben kunnen bereiken zal iedereen uit respect en grote dank op deze editie als V.I.P. worden verwelkomt in de beroemde North Sea Venue te Zaandam.

Wat deze V.I.P. treatment in zal houden blijft net als de volledige programmering van de vier area's nog even geheim. Wél worden natuurlijk alvast de zalen en diens bijbehorende stijlen bekend gemaakt.

1: BKJN Events vs Partyraiser is de mainstage waar het ook in 2015 allemaal om draait. Met een slopende zes uur durende set die wordt versterkt door een groep van de beste artiesten van dit moment, beloofd deze nacht snelheid, kracht en pure passie!
De kroonluchters zullen worden opgepoetst en de obers geïnstrueerd voor de verwachte chaos, dit is de balzaal van de enige echte Hardcore Koning: Partyraiser!

2: Partyraiser Stylo – uptempo hardcore
In de tweede grote zaal die direct achter de mainstage te vinden is, zal deze nacht een geheel nieuwe area gelanceerd worden, gevuld met een zeer exclusieve programmering. De man waar het deze nacht allemaal om draait is namelijk niet alleen berucht en beroemd geworden door zijn manier van mixen, maar nog meer door zijn zelf gecreëerde stijl van platenkeuze met bijhorend tempo. Het is dan ook niet gek dat steeds meer artiesten de uptempo hardcore stijl van Partyraiser eigen proberen te maken, en als uitvinder van dit genre houdt hij dit nauwlettend in de gaten. Hierdoor vangt hij veel nieuw talent op en wordt er de ene na de andere klapper gereleased op zijn label: Partyraiser Records. Het moge duidelijk zijn dat de tweede area dit jaar geheel in het teken zal staan van de lekkerste & snelste Hardcore van dit moment, gebracht door artiesten die allemaal stuk voor stuk uitgekozen zijn door Partyraiser himself.

3: Beter Kom Je Niet presents: frenchcore
Gezien de nieuwe tweede area wordt de Beter Kom Je Niet zaal voor de gelegenheid gebruikt als het platform voor de hedendaagse frenchcore top. BKJN Events zet zich al jaren in voor deze heerlijke muziekstroming en zal te samen met o.a. Peacock Records Live weer voor een gevarieerde internationale line-up zorgen. Als kersje op de taart zal deze nacht ook de compleet verbouwde zijzaal in gebruik worden genomen die niet alleen veel groter is geworden, maar ook nog eens is voorzien van nieuwste en modernste licht- en geluidstechnieken.

4: Beter hard of niet – terror & speedcore
Deze muziekrichtingen staan traditiegetrouw garant voor de meest snelle varianten in de scene. Met vele nationaliteiten en jaren van ervaring word dit weer de plek voor iedereen die het "doorgaan tot het gaatje" als ware kunst heeft verheven. Sluier van het tipje: I:gor uit Polen & The Destroyer uit Italië zijn er zeker weten bij.


Ticket Sale & special presale
Everybody is a VIP this night! So feel special and kick your feet up to the beat!
De bezoekers van voorgaande BKJN Events evenementen krijgen via de mail exclusief toegang tot de speciale presale die op woensdag, 5 november om 20.00 uur zal starten. Daarna zal op zaterdag 8 november om 12.00 uur de reguliere kaartverkoop beginnen. De verwachting is dat BKJN Events vs Partyraiser net als voorgaande jaren ruim van tevoren zal zijn uitverkocht.

Flashback


Voor meer info & de laatste nieuwtjes check je www.beterkomjeniet.nl

2 opmerkingen

Vorige keer een tegenvaller.. Laten we gaan voor de herkansing!
Uitspraak van Nesse op dinsdag 4 november 2014 om 22:06:
Vorige keer een tegenvaller..


helaas mee eens, wat een drukte :| inderdaad tijd voor een herkansing :D