Partyflock
 
­ Nederland

The Holy House of Horror

gepubliceerd door , op
The Holy House of Horror
10 oktober 2014
Vanavond heeft Neon Knights een spannende verrassing voor jullie in petto. The Holy House keert namelijk terug! De enige echte verering aan de heilige vierkwartsmaat in een speciale Halloween editie. Zoals je van The Holy House kan verwachten met enkel de meest angstaanjagende house die je in Almere zal vinden.

Ook deze editie staat weer 100% in het teken van house, UK House om precies te zijn. Uptempo, swingend en altijd spannend, dat is The Holy House of Horror. Voor deze muzikale reis heeft Neon Knights het beste van het beste voor je gezocht én gevonden!

Het weerzinwekkende duo 'U Know The Drill' is berucht in Amsterdam vanwege hun spannende producties op Bmkltsch Rcrds en support van onder anderen De De Sluwe Vos, Caspa en Low Steppa. Hun sound staat bol van de vieze basslijnen, knetterende high-hats en toffe vocals. Thuishaven-liefhebbers zagen de heren ongetwijfeld deze zomer al shinen, maar nu is ook Almere aan de beurt.

Hoe kan je een feest het best laten afsluiten? Door het dak eraf te blazen natuurlijk! Laat dat maar aan Mikey Biemans over. Deze eenmansgroep heeft inmiddels een grote naam opgebouwd bij de bezoekers van onder anderen Bungalup en Solar Weekend. Met zijn voor liefde voor house past hij perfect bij The Holy House, maar zoals het een echte afsluiter betaamt is Mikey ook niet vies van een discoknaller of klassiekertje.

Met een geboorteplaats als Chicago in je paspoort, heb je altijd een streepje voor (lees Chicago House), maar dat Frankie Howland ook bovengemiddeld kan draaien, liet hij op Lume, afgelopen september, al blijken. Daar stond hij nog in dienst van de rest van de line-up te openen, nu mag hij volledig zijn eigen ding doen. En dat is heel tof! Wellicht neemt hij wel een van zijn nieuwste (ongereleasde) platen mee.

De laatste dj kan je gerust een boegbeeld van Almere noemen. Lapit is zijn naam en house is even heilig voor hem als voor ons. Deze resident/organisator van Buiten Dienst zet al jaren de house ín en buiten Almere op de kaart. De liefde voor muziek klinkt door in iedere plaat die hij opzet. Kun jij ook niet wachten om van zijn uitgebreide platenkeus te genieten?

Tickets bestel je bij koop tickets.