Partyflock
 
­ Nederland

Click records presents Melodia

gepubliceerd door , op
Terwijl Click ADE 2014 nagalmt, siddert en inspireert (wat een feest!), maakt de organisatie zich op voor haar jongste geesteskind. Melodia is het podium waarop Click Records artiesten uit eigen huis laat blinken om het label van adem en slagkracht te voorzien. Jonas Saalbach, een van de afgelopen ADE helden, had eind september de primeur om de eerste editie te openen. Komende zaterdag een nieuwe editie met Teenage Mutants en gastheren aka gangmakers Stefano Richetta en Shimmer in Club LUX te Utrecht.

En als we het over slagkracht hebben dan is de brug naar 1-man-show Teenage Mutants een open deur. Teenage Mutants scoort met kolossale bassen en opzwepende beats op de vloer en met hitlijstvriendelijke producties voor label als Stil Vor Talent, Off Recordings en nu dus ook Click Records. De debuutplaat Hanging On zorgde voor directe sterrenstatus en sindsdien gaat Teenage Mutants vanuit Mainz de wereld over, naast samenwerkingen in de studio met o.a. Kellerkind en Round Table Knights. Electronische muziek voor de rebellerende helden van de underground, zonder terughoudendheid.

Rebellerend en zegevierend vooral ook organisatoren Stefano Richetta en Shimmer die op hun eigen feest olie op het wakkerende vuur gooien. Binnen het prille concept vormen ze de rode draad van het geluid van Melodia. Dat betekend zoveel als met kennis van zaken en gelijkgestemdheid met hun publiek de nacht gaande houden. Richetta met warmte en tomeloze energie. Shimmer met daadkracht en toegewijdheid -zijn producties vinden de weg naar de playlists van Paul Oakenfold tot Finnebassen. Passie voor elektronische muziek en de toon zetten met Click Records zijn dan ook het hart van Melodia.

Utrecht heeft er een waardige clubnacht bij. In het intieme Club LUX komt Click Records tot leven met internationaal gevierde helden en ultiem vooruitstrevend elektronisch geluid. Melodia. Vanavond de tweede editie vanuit het letterlijke hart van Nederland. Tot dan.