Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon 80% uitverkocht, drie grote zalen met de beste house, trance en EDM

gepubliceerd door , op


Vanwege de supermooie nieuwe locatie heeft Full Moon de voordeel-actie laten doorlopen, maar dit is je laatste kans om voordelig kaarten te halen voor dit topfeest. Haal nu de allerlaatste kaarten van slechts € 39,50 voor ze op zijn! De Amsterdam Studio's zijn iets kleiner dan The Sand, daarom verwacht Full Moon nu snel uitverkocht te raken.



Een paar weken geleden maakte Full Moon haar eerste headliner bekend, Shermanology. Daarna is er veel gebeurt en het resultaat is het grootste Full Moon feest dat er ooit geweest is boordevol show, muziek en partysfeer in maar liefst drie grote zalen. Elke zaal krijgt zijn eigen stijl en zijn eigen headliners waardoor het overal waar je maar komt een superfeest zal zijn.

Aftermovie afgelopen maart:


Full Moon maakt nu een groot deel van de artiesten bekend maken die op 15 november de Amsterdam Studio's zullen optreden. Let op: daar komen nog een paar hele mooie namen bij, houdt de media in de gaten!



Line-up Full Moon:
Shermanology
Menno de Jong
Mitchell Niemeyer
Spider
Signum
Cor Fijneman
Miss Melody
Adam Seller
MEM
Jean
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Alfredo Da Matta
Roomer
Winston Post
Mc UB
Mc Stanford


Reserveer met 6 vrienden of meer een eigen VIP-tafel voor een echte topervaring!
Er zijn nog een paar VIP-tafels beschikbaar met eigen drank, bediening en extra's en een geweldig uitzicht! Wil je samen met 6 vrienden of meer van Full Moon een onvergetelijke ervaring maken? Reserveer dan samen een VIP-tafel. Voor meer informatie en reserveren mail je naar Info@danceworld.info.



Mooiste VIP-decks
Met een eigen tafel is natuurlijk de absolute top, maar ook zonder heb je als VIP de mooiste ervaring op Full Moon. Er wordt altijd veel aandacht aan besteedt de verschillende VIP decks mooi en stylish in te richten met vele extra's. Aparte VIP ingang, toiletten, vers fruit en versnaperingen en het allerbeste uitzicht maken dat jij je ook echt VIP voelt!

Party info
De dresscode voor Full Moon is zoals altijd Pure White. Toegang heeft iedereen boven de 18 jaar, mannen alleen of groepen mannen kunnen geweigerd worden. Uiteraard zijn er kluisjes aanwezig. De nieuwe locatie zijn de Amsterdam Studio's, H.J.E. Wenckebachweg 173, 1096 AM Amsterdam.

3 opmerkingen

Bestaat dat: "Voor 80% uitverkocht" ?
Dat is toch net zoiets als "voor 80% zwanger"
Je bent zwanger of niet.
Je bent uitverkocht of niet.
Je kan wel bijna uitverkocht zijn.
Weet eigenlijk niet of je bijna zwanger kunt zijn....
Uitspraak van Jomtien op maandag 3 november 2014 om 15:36:
Bestaat dat: "Voor 80% uitverkocht" ?
Dat is toch net zoiets als "voor 80% zwanger"
Je bent zwanger of niet.
Je bent uitverkocht of niet.
Je kan wel bijna uitverkocht zijn.
Weet eigenlijk niet of je bijna zwanger kunt zijn....


Ja die uitspraken slaan idd nergens op. Is alleen maar om de druk op bezoekers om te voeren, zodat ze zsm een kaart halen ;)
Misschien is wel 80% van de kaartjes verkocht.
wie zal het zeggen?
Ik hoop het voor ze.

Maar het ging mij meer om de rare combinatie tussen '80%' en 'uitverkocht'.
volgens mij klopt dat taal-technisch niet.