Partyflock
 
­

Extravagant feest Gelikt na tien jaar terug in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Marcel Mingers, eigenaar van Extrema richtte 10 jaar geleden het maandelijkse populaire feestje Gelikt in de Mezzo op. Gelikt komt terug met een bizar concept. Een extravagant luxe diner met aansluitend een sensationeel feest voor volwassen publiek om de sleur van de zondag te doorbreken. Op zondag 2 november vindt de eerste editie plaats in de recent geopende Club Xi op Stratumseind in Eindhoven.

Gelikt: what to expect
Gelikt brengt een excentriek 5-gangen thema diner voorafgaand aan het feest. Chef-kok Patrick Janssen van de kookstudio aan de Kleine Berg en het voormalige restaurant KB23 in Eindhoven gaat zorg dragen voor een sensationele culinaire beleving. Het diner gaat geleidelijk over naar een sprankelend feestje op de zondagavond. Invulling en line-up van de avond is bij Gelikt strikt geheim. Gelikt draait om een totaal concept van muziek, dineren & performance. Wel kunnen we verklappen dat er tijdens de avond heerlijke soulful club house gedraaid wordt. Er vinden in een jaar zes Gelikt edities plaats in Club Xi.

Relaxen op zondag @Club Xi
Gelikt trapt tijdens de eerste editie op 2 november ook af met de opening van de zondagen van Club Xi. Op 16 november introduceert de aantrekkelijke club de maandelijks terugkerende Soulful Sundays, relaxen, dineren, loungen, en dansen met een heerlijke cocktail behoren tot de mogelijkheden. Elke zondag wordt anders ingevuld maar de identieke sfeer blijft behouden. Club Xi richt zich hiermee op het volwassen publiek, gasten die comfort en service op prijs stellen.

Informatie Gelikt
Ontvangst Gelikt dinershow is om 18:00 uur met een welkomstdrankje. Het extravagante diner start om 19:00 uur tot circa 21:00 uur. Kaartjes voor het 5-gangen diner inclusief feest kosten € 40,00 per stuk (maximaal 4 personen per reservering) en zijn alleen beperkt online te reserveren op de facebook pagina van Club Xi. Ontvangst gasten zonder diner is vanaf 20:00 uur. Kaarten voor alleen het Gelikt feest kosten €10,00 euro per stuk.