Partyflock
 
­ Nederland

Ultieme workout in Vondelpark met Silent DJs

gepubliceerd door , op
Scheckter's Sunrise Project
17 oktober 2014
Het Vondelpark Openluchttheater staat vanaf 30 oktober zes weken lang in het teken van het Scheckter's Sunrise Project. De beste DJ's uit Amsterdam reizen iedere donderdagochtend voor dag en dauw af naar het Vondelpark Openluchttheater om tijdens zonsopgang een opzwepende set weg te geven. Niet voor een nieuw festival, maar voor de ultieme workout! Begin de dag met een positieve energy boost door een uur lang te rennen, springen en dansen tijdens een Silent Disco met DJ's als Cat Carpenters, Tim Hoeben en Tettero.

Kick-off 30 oktober
Op 30 oktober trappen ze af met de allereerste workout op live muziek van DJ-duo Cat Carpenters. Doe je mee? Verzamelen om 06.30 uur in het Vondelpark Openluchttheater voor de ultieme workout van sportcoaches Rüben en Aäron Spapens. Exacte locatie: ingang Vondelkerk, eerste grasveld aan je rechterhand. Je herkent ze aan de witte Scheckter's bakfiets.

Maak je hoofd leeg, geniet van de zeldzame rust in het Vondelpark Openluchttheater tijdens zonsopgang en begin de dag met positieve energie. De beats van Cat Carpenters zijn tijdens de workout te horen via een Silent Disco livestream. Vergeet je smartphone dus niet mee te nemen. Scheckter zorgt voor speciale oordopjes en een sportshirt.



sunriseproject.nl

1 opmerking

Wat een leuk idee !