Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en laatste info Mindset 2014

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 oktober staan de beste getalenteerde, early hardstyle en raw hardstyle dj's weer garant voor een heerlijke dag en avond in de festivaltent aan de Oirschotseweg te Moergestel. Ook dit jaar zal er tegen het einde van de avond weer een unieke b2b-act plaatsvinden. Vorig jaar waren het Radical Redemption & E-Force die de tent helemaal afbraken, nu heeft de organisatie niemand minder dan B-Front vs DJ Thera kunnen strikken! Nog nooit draaide dit duo een gehele set samen!

De definitieve timetable ziet er als volgt uit:



Tickets
De laatste Regular Tickets zijn te koop via koop tickets. Ook dit jaar zijn de kaarten weer betaalbaar, slechts €24,50.

Busreizen
Vanaf dit jaar worden er busreizen verzorgd door The Party Express! Al sinds 2006 is The Party Express toonaangevend in het organiseren van busreizen vanuit Zuid-Oost Brabant naar evenementen in heel Nederland. Dit jaar wordt er voor de eerste keer een busreis georganiseerd door The Party Express naar Mindset. Ter introductie hebben ze daarom voor iedereen die via The Party Express naar Mindset 2014 reist een speciale ticketprijs van slechts €19,50! Zo krijg je dus €5,- korting op de reguliere ticketprijs. Opstappen is mogelijk in de volgende plaatsen:Dongen, Made, Oosterhout, Raamsdonkveer, Rijen, Breda, Bavel en Etten-Leur.Meer informatie over de combiprijzen is terug te vinden op www.thepartyexpress.nl. Uiteraard is aanmelden hier ook mogelijk!

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd om Mindset 2014 te bezoeken blijft ook dit jaar 16. Bij de ingang kan om legitimatie gevraagd worden en zorg dan ook dat je een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-pas, paspoort) meeneemt. Geen legitimatie is geen toegang!

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt gefouilleerd.

Kluisjes
Op Mindset 2014 zijn lockers aanwezig zodat je je jas of kostbare spullen veilig op kunt bergen.

Locatie:
Mindset 2014 zal plaatsvinden op het festivalterrein aan de Oirschotseweg te Moergestel. Omdat de kaartverkoop dit jaar weer enorm hard is gegaan, is er door de organisatie wederom gekozen voor een nieuwe hogere tent. Dit betekend een dus dikkere lichtshow voor de bezoekers!

Wanneer je als bezoeker met de auto komt is het raadzaam om in je navigatie de locatie Heiligenboom, Moergestel in te voeren. Zo wordt je op de beste manier naar de ingang van het parkeerterrein geleid.

Parkeren
Naast het festivalterrein is er voldoende ruimte om gratis te parkeren. Uiteraard is er ook aan fietsenstalling gedacht.

Warm-up mix
Om alvast in de stemming te komen voor Mindset 2014 is er een eerste warm-up mix gemaakt door de winnaars van de dj-contest: Spectre & Nazale! Van iedere DJ die komende zaterdag op het podium zal staan is een nummer terug te vinden in de mix!