Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Noisekicks Terrordrang

gepubliceerd door , op
Zaterdag is het tijd voor het hardste terror feest van het jaar. Deze avond zal je alleen onvervalste snoeihard terror van het hoogste niveau voorgeschoteld krijgen door artiesten die er verstand van hebben. terror zoals het bedoelt is en niks minder. Denk je dat je het niet aan kan? Blijf dan lekker thuis of ga naar een ander feest, dit is een feest voor echte liefhebbers.

Tijdens Noisekick's Ontbindingsdrang een kleine 2 maanden geleden is één ding erg duidelijk geworden: De terrorscene leeft! Vanuit heel Europa kwamen Terrorheads naar Beesd afgereisd om een nacht lang uit hun plaat te gaan. Ook nu zijn er alweer veel kaarten in het buitenland verkocht. Eén ding staat als een paal boven water: 18 oktober gaat een onvergetelijke nacht worden waarbij liefde voor terror, gezelligheid, knetterhard & zuiver geluid hoog in het vaandel staan.

Om je goed voor te kunnen bereiden geeft Noisekick Producties bij deze de timetable vrij:

Timetable


Tickets
Slechts € 14,95 via koop tickets en Primera.
Wees er snel bij want op=op!

Drang naar terror
Dat iedereen er weer zin in heeft blijkt wel uit de reacties op internet:
'Vorige editie was gruwelijk. Juiste geluid, lekker bier Kneiterharde bpm's . Kortom weer gaan met die banaan.'
'Man wat een Line-up! Voor het eerst Angernoizer voor mij , en stiekem benieuwd naar PressTerror... Voor de rest: GFB, Deterrent Man, iGoA, The Destroyer, Tripped, noisekick... echt ziek'
'Volgende week is het al zover gelukkig, we hebben d'r zin in!'
'Eindelijk Mithridate is laten draaien na d'r dikke debuut bij drokz op moh dit jaar. Het zou is tijd worden!'
'Dat wordt weer een dik feeske, kan niet wachten, dikke line-up'


Geluid
Hetzelfde geluidsysteem zal ingehuurd worden als op de vorige editie. Dit staat garant voor knoertharde zuivere kicks en piepende oren! Ter info: oordoppen zijn verkrijgbaar op het evenement!