Partyflock
 
­ Nederland

Blue Marlin Ibiza komt naar Amsterdam

gepubliceerd door , op
Blue Marlin Ibiza en Magnum Bookings brengen de 'magic vibe' van Ibiza naar Amsterdam! En dat betekent niet alleen een weergaloze DJ-opstelling, maar ook de adembenemende aanwezigheid van Blue Marlin Ibiza's dancers.

Zet nu de datum vast! Op 17 oktober, op het Amsterdam Dance Event, in de Panama Nightclub, een spetterend DJ-nacht met een uniek programma van topDJ's uit de Spaanse en internationale elektronische muziekscene, met de meest avantgardistische sets van het hoogste niveau.

Een indrukwekkende bezetting van de beste DJ's treedt op in de Main Room, met DJs Chus & Ceballos, Cristian Varela, Dosem and Technasia b2b with UNER (Exclusive ADE Show) en Yousef. Ook is er een speciaal live optreden van de legendarische Barbara Tucker. In de 2nd Room, Chelina Manuhutu, Javi Green, Karretero b2b met Gonçalo, Danny Serrano b2b with Mendo, Paul Darey, Stefano Noferini en Vidal Rodriguez van achter hun decks de dance-vloer dreunen.

Het Amsterdam Dance Event telt rond de 300 evenementen, met optredens van meer dan 2000 DJ's op verschillende locaties, en maakt van de stad een waar internationaal podium van de beste elektronische dance-muziek ter wereld.

Tickets bestel je voor €20 bij koop tickets

1 opmerking

Ik verkoop mijn twee tickets voor 15€ per ticket!
Laat je 06 nummer achter, dan neem ik contact met je op.

Groeten,

Karima