Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland 1 november voor 85% uitverkocht

gepubliceerd door , op
Crazyland 1 november voor 85% uitverkocht
13 oktober 2014
FeestCrazyland · Alice in Horrorland
Datumzaterdag 1 november 2014
WinactieCrazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Nog maar net bijgekomen van het afgelopen feest en je kunt alweer aftellen naar het volgende event: Alice in Horrorland. Het sprookje wat heel lang geleden begon met de kleine Alice die in slaap valt onder een boom. Als ze haar ogen opent ziet ze een wit konijn met een horloge in zijn hand. 'Ik kom te laat, ik kom te laat', zegt het konijn en het rent weg het struikgewas in. Alice rent achter het konijn aan en voor ze het weet tuimelt ze in een donker konijnenhol. En zo komt Alice terecht in Wonderland...

Dit sprookje wordt op 1 november vervolgd als Alice in Horrorland komt waar ze niet alleen de strijd aangaat met de hartenkoningin, want er zullen in horrorland nog veel meer griezels haar pad kruizen! Ze vragen jullie om je volledig uit te leven met dit thema waarmee je alle kanten op kunt qua kleding en schmink. De organisatie zal de Hemkade omtoveren tot een freaky sprookje zodat jullie je wanen in Alice haar Horrorland! Ze hopen op die avond veel sprookjesfiguren terug te zien gecombineerd met horror en freakshow. Dat er al zoveel kaarten verkocht zijn betekent dat mensen het thema erg waarderen. Op deze avond zal Crazyland gevuld zijn met mooie sprookjesfiguren en freaky horrorzombies. Één ding is zeker. Op Crazyland komen de mensen allemaal verkleed en op Crazyland gaat iedereen los.. En zo leefden ze nog lang en gelukkig!



De kaarten gaan ontzettend hard dus wees er snel bij voordat het sprookje hier eindigt. Er is al 85% van de kaarten verkocht! Dat is bijzonder veel, want het feest duurt nog drie weken. Dit feest gaat dus in niet veel tijd totaal op uitverkocht. Koop bij koop tickets of bij koop tickets je kaartje want voor je het weet ben je te laat. Je kunt ook kaarten kopen bij Primera! Deze winkels zitten door heel Nederland.



Wil je nog meedoen met de megaactie van Crazyland op Facebook? Als de Crazyland community op 30.000 likes staat dan gaat de reis naar Ibiza
eruit! Aangeboden door www.vakantieappartementibiza.nl Bovendien gaat als ze voor 1 november de 30.000 likes halen de Limo rit eruit voor jou en je 5 vrienden! Allemaal VIP! Als dit voor 1 november niet lukt dan gaat de Limo rit eruit met Royal Splash op 13 december. Dus kijk snel op Facebook.

4 opmerkingen

01-11-2014 the day of the ultimate CRAZYLAND :woop:

North Sea Venue gaat schudden :D :D :D :D :D :D :D :D

ALMOST SOLD OUT.
Zo'n gaaf thema! Zo jammer dat m'n portemonnee het niet toe laat :(
laatste aanpassing
85% is NIET uitverkocht, noem t dus niet zo ;-)