Partyflock
 
­ Nederland

Suol Showcase met Fritz Kalkbrenner tijdens ADE

gepubliceerd door , op
De De Marktkantine. De naam van deze nieuwe locatie in Oud-West heb je waarschijnlijk al horen vallen. Voor je eerste bezoek is er dan ook geen beter moment dan tijdens ADE. In de ijzersterke programmering springt deze avond er zeker uit: de Suol Label Night met onder meer superster Fritz Kalkbrenner, labelbazen Chopstick & JohnJon, Tender Games en Meggy. In de tweede zaal support van PRISMA met o.a. Arjuna Schiks en Eelke Kleijn.

De De Marktkantine
Het evenement zal plaatsvinden in de nieuwe locatie De De Marktkantine. De vuurdoop van deze locatie was tijdens de Voltt Afterparty en ze zijn klaar voor meer. Het gebouw waar de club gevestigd is stamt uit 1936 en heeft jaren leeggestaan, maar het is tijd om er nieuw leven in te blazen.

Fritz Kalkbrenner
Fritz Kalkbrenner, wie kent hem niet? Bekend van Facing the Sun, Layer Cake en Wes is hij al een gesettelde artiest in de 'scene'. Zijn nieuwe album release (Ways Over Water) staat gepland op 17 oktober. 18 oktober hebben we hem al in De De Marktkantine staan.

Chopstick & JohnJon
Chopstick & JohnJon, de labelbazen van Suol, staan al tien jaar samen achter de decks. Één decennium aan ervaring bracht dit Duitse duo over heel de wereld. Platterskils in overvloed resulteren in golvende dansvloeren van LA tot London en Ibiza.

Eelke Kleijn
Eelke Kleijn, bekend van het nummer "Ein Tag am Strand", is de wereld overgevlogen om zijn eigen geluid aan de buitenwereld te laten horen. Eelke is een bijzonder talent wat altijd de juiste noten weet te raken bij zijn publiek. Zijn net gereleasde nummer Mistakes I've Made is dan ook goed ontvangen.

Arjuna Schiks
De Amsterdamse Arjuna Schiks heeft een melodieuze house/techno stijl ontwikkeld. Je kunt bijna niet meer om Arjuna heen. Grote clubs en festivals in binnen- en buitenland boekten hem al. Zijn opvallende melodieën die van duister naar warm en dromerig gaan, passen perfect tussen de rest van de line-up.

Naast de bovengenoemde namen, moeten we zeker niet de andere Smaakmakers van de avond vergeten. Zo neemt Suol Meggy en Tender Games (live) mee en zullen Some Chemistry en Mattheis er in de tweede zaal een energieke avond van maken.