Partyflock
 
­ Nederland

De Atmoz family viert kerstmis in de Effenaar

gepubliceerd door , op
Atmoz Classics
3 oktober 2014
Inmiddels is de indoor editie, van het succesvolle concept Atmoz classics, op tweede Kerstdag in de Effenaar een traditie. Voor het derde jaar achter elkaar organiseert Minority Events op 26 december Atmoz classics. Dat het 'Atmoz' concept steeds populairder wordt en aanhangers wint, bewees de uitverkochte festival editie in de zomer van 2014. Ruim 4000 bezoekers wisten een kaartje te bemachtigen voor dit festival dat binnen twee weken was uitverkocht.

De Atmoz aanhang bestaat uit een grote groep liefhebbers die al jarenlang fan zijn en vroeger regelmatig op stap gingen in de Atmoz discotheek in België. Inmiddels heeft deze 'harde kern' van fans ondersteuning gekregen van een jongere generatie Atmoz fans die het concept hebben omarmt na de sluiting van de discotheken. De passie voor de typische 'Atmoz sound' is bij eenieder even groot. De succesfactor van de Atmoz evenementen is volgens de bezoeker de goede sfeer, gezellige muziek en het intieme karakter. Een avondje Atmoz is voor velen een weerzien met bekenden. Pat Krimson noemt zijn fans niet voor niks de 'Atmoz Family' .

Kerst vier je, volgens de traditie, samen met je vrienden en familie. Er is dan ook geen betere afsluiter van de kerstdagen als Atmoz classics.

Tickets bestel je onder anderen bij koop tickets

Join the Atmoz Family these holidays.

1 opmerking