Partyflock
 
­

Ducker terug naar de gloriedagen van de houseparty's

gepubliceerd door , op
flyer Partyyyy Kicking Time
'OK partypeople, it's...Party kicking time' Met deze legendarische woorden gaat Duycker terug naar de gloriedagen van de houseparty's. Zaterdag 11 oktober zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 90 zal dankzij o.a. dj's Buzz Fuzz, Vox & Viruz en The Pacifier trots uit de speakers knallen.

Buzz Fuzz mag toch wel één van de grondleggers van de hardcore-scene genoemd worden. Hij maakt deel uit van het legendarische Dreamteam. Verder heeft hij onder verschillende schuilnamen geproduceerd. Denk aan nummers van Pino D'Ambini (Up & Down Ballz), Tony Salmonelli (Hey), Bertocucci Feranzano (XTC-Love); platen die alle drie geproduceerd zijn door Mark Vos en uitkwamen op zijn eigen BZRK label.

Begin jaren '90 werden er massaal mixtapes verspreid vanuit Haarlem die zich met een snel tempo verdeelden over housend Nederland. Achter deze dankbare bandjes zat niemand minder dan dj Vox. Deze held staat altijd garant voor een set met oldschoolklappers en ouderwetse raveclassics met een hoog stampgehalte. Vanaf het begin af aan is hij actief geweest in de scene.

Dexel & Stimos zijn twee jongens die het feesten in de oldstyle periode zo goed is bevallen dat ze zelf zijn gaan draaien. Zij zullen zich op deze avond gaan bewijzen en dat belooft veel goeds!

Last but not least niemand minder dan dj's Viruz & The Pacifier. Draaien alweer enkele jaren mee, en stonden o.a. op Dance Valley en Ground Zero. En zullen zorg dragen voor een set vol knallers. Met de scheurende juno's en rauwe 909-kicks. Deze DJ's weten hoe ze de boel op zijn kop kunnen zetten.

Winactie
Fix Party geeft vrijkaarten weg op Partyflock dmv een winactie.

Security
De selectie en uitvoering van het security beleid zal wederom 100% verzorgd worden door de security ingehuurd door Duycker. Er zullen geen uitzonderingen worden gemaakt op het vaste beleid!

Duycker is per auto uitstekend te bereiken. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Mocht je met je navigatie komen kun je het beste het adres Raadhuisplein 5 Hoofddorp invoeren op je navigatie.
OV bus 140, 145, 164, 178, 194, 196 en 401 of nachtbus N97 naar Amsterdam en Schiphol de hele nacht. Het is 10 min. lopen van station Hoofddorp.

Tickets bestel je bij Ticketscript