Partyflock
 
­ Nederland

Grootste indoor gay dance event van Europa in Ahoy Rotterdam

gepubliceerd door , op
In Ahoy Rotterdam gaat volgend jaar het grootste indoor gay dance event van Europa plaatsvinden, genaamd Gay Fantasy. Dit werd tijdens de eerste editie van Rotterdam Pride 2014 bekend gemaakt. Het Sportpaleis van Ahoy wordt op zaterdag 18 april omgetoverd tot een fantasiewereld waar de LGBT-gemeenschap tot de vroege uurtjes kan feesten en dansen. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 3 oktober om 20.00 uur via Ticketmaster.

Gay Fantasy wordt een extravagant dance event met internationale uitstraling. Het entertainment kan omschreven worden als freaky en sexy. Gedurende de avond zullen de extravagante performers en performances de bezoekers van Gay Fantasy meeslepen in een wereld van saamhorigheid, diverse ultieme "wauw"-momenten en grenzeloze fantasieën.

De DJ, gecentraliseerd in de arena, zal het kloppend hart zijn met daaromheen diverse kleinere podia. Deze worden gebruikt om een intimiteit en gevoel van saamhorigheid te creëren met het publiek. Speciale acts en sexy dansers zullen er hun kunsten vertonen en geven de bezoekers een unieke beleving.

Line-up DJ's
De internationale uitstraling wordt gecreëerd door DJ's van wereldklasse en internationale artiesten. Zij zullen een mix van house- en popmuziek ten gehore brengen met harde dance beats. De line-up wordt naarmate het dance event nadert, bekend gemaakt.

Rotterdam als 'gay destination'
Architectuur, cultuur en een high–tech haven: het ondernemende, internationale en stoere Rotterdam heeft een fantastisch DNA voor een bruisende 'gay destination'. Ahoy Rotterdam en Gay Fantasy dragen hieraan een steentje bij door het organiseren van een jaarlijks terugkerend, internationaal gay dance event.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop van Gay Fantasy start op vrijdag 3 oktober om 20.00 uur via Ticketmaster. De reguliere ticketprijs bedraagt € 42,50. Voor de voordeligere early bird tickets kan men vanaf aanstaande vrijdag terecht op www.gayfantasy.nl.

10 opmerkingen

Leuk initiatief, maar je line-up niet bekend maken...?
Ik zou er niet op durven gokken voor een kaartje dat incl. fee bijna € 50,- kost.
Line up zou wel behoorlijk gay worden in ieder geval
hoeft er daarover in ieder geval niet meer gezeurd te worden
laatste aanpassing
Vind dit leuk voor de homo's onder ons :)
Alleen denk ik dat Ahoy een te grootte locatie is.
 
Uitspraak van Jomtien op woensdag 1 oktober 2014 om 16:33:
Leuk initiatief, maar je line-up niet bekend maken...?


Wordt naarmate het event vordert bekendgemaakt staat er toch ;)

Uitspraak van Spector45 op woensdag 1 oktober 2014 om 21:38:
Alleen denk ik dat Ahoy een te grootte locatie is.


Grootste gay event ter wereld op Ibiza vind plaats in de Privilege waar 10.000 man in past .. dus denk dat Ahoy te klein is haha.

Niet mijn type feest maar denk wel dat het een knaller kan worden .. ze hebben het over hard dance.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 oktober 2014 om 21:48:
Grootste gay event ter wereld op Ibiza vind plaats in de Privilege waar 10.000 man in past .. dus denk dat Ahoy te klein is haha.


Ahoy is wel groter als de Privilege, bijna 3x zo groot.. Ik hoop alleen dat het goed uitpakt. en niet dat het een eenmalig feestje is.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 oktober 2014 om 21:48:
Wordt naarmate het event vordert bekendgemaakt staat er toch


Ik bedoelde eigenlijk dat de line up niet bekend gemaakt wordt voordat de voorverkoop van start gaat over 2 dagen.
Als ze het goed doen. Dat geef ik ze een goede kans. Maar het moet wel kloppen allemaal. Ik ben voor. :-P
Oh die heeft wel kans van slagen :) De populaire gayfeesten Rapido, Funhouse etc zijn altijd heel druk bezocht!