Partyflock
 
­ Nederland

Programma We are Electric compleet

gepubliceerd door , op
We Are Electric #2 belooft met de toevoeging van negen internationaal gelauwerde grootheden en getalenteerde nieuwkomers uit de dance, techno, electro, drum 'n' bass, dubstep en aanverwante stijlen opnieuw het meest electrifying feest van het jaar te worden: Rustie dj set Verenigd Koninkrijk, Zombie Nation (live) Duitsland, Doctor P. feat. Krafty MC Verenigd Koninkrijk, Mike Mago Nederland, Kypski (live) Nederland, Falco Benz Nederland, Destructo Verenigde Staten, Piro Nederland en Joop Junior Nederland. Het internationale crossover dancefestival We Are Electric #2 wordt op zaterdag 15 november van 20.00 uur tot 7.00 uur gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Toegang vanaf 18 jaar of ouder.

Ook de al eerder bevestigde Rudimental DJ Set, Gesaffelstein DJ Set, 2ManyDJs DJ Set, Noisia, Sigma, A-Trak, Roni Size Reprazent, Dr. Lektroluv visual set, Benny Rodrigues, Joost van Bellen, The Subs (Live), De De Sluwe Vos en Man With No Shadow zullen de bezoekers in het Klokgebouw komen betoveren met hun spraakmakende audiovisuele spektakel.

De nieuw bevestigde acts
Trap, rap, future bass, dubstep, Detroit electro, Japanse progmetal of aquacrunk; zo lang het een beat en een drop heeft, jaagt Rustie het op dikke zolen door de zaal. ** Waar Zombie Nation op de poster staat puilen clubs uit en druppelt de techno in dikke bellen van het plafond, al dan niet tegen het decor van Senftners oogstrelende visuals aus eigener Küche. ** De als Shaun Brockhurst geboren dj/producer Doctor P. reanimeert met zijn hyperbouncy dubstep en drum & bass zelfs de meest lamlendige dansvloer met floorkillers als Sweet Shop en Tetris. ** Producer Mike Mago gooit momenteel hoge ogen met zijn 3FM-hit Outlines, een fris bouncende deephouse track met inmiddels meer dan één miljoen YouTube views. ** Kypski werd maar liefst zes keer Nederlands kampioen dj'en en is met afstand Hollands beste turntablist – al kennen we hem natuurlijk ook als ene helft in een duo met C-Mon. ** Eelco Topper a.k.a. Falco Benz veroverde deze zomer met zijn superslicke analoge synthy-fresh house een oneindige reeks zalen en festivalvelden in binnen- en Belgenland. ** De sets van platenbons/concertpromotor Gary Richards alias techno-dj Destructo zijn berucht om hun intensiteit en ijzersterke playlist, die Destructo zelf het liefst metal-techno-disco noemt. ** Paulus Piro stond de afgelopen jaren op bijna ieder dubstep festijn in Nederland en denkt niet in hokjes maar in baslijnen; volop aanwezig in zijn mix van techno, house, beats en jungle. ** Met minimal, techno en tech-house als core business – de track Triangle – ontwikkelde Joop Junior een geheel eigen stijl, die valt en staat met één hoofdprincipe: niets uit blik en niets voorgekookts.

Tickets
Reguliere tickets kosten € 34,- (exclusief servicekosten € 2,50). Ze zijn via de website en Primerawinkels verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

We are electric 2014
We Are Electric gelooft in de toekomst van elektronische (dance)muziek waarbij de nadruk ligt op spanning en energie. We Are Electric staat voor een eigenzinnige kijk op het organiseren van festivals en concerten en stelt zich als doel om een intense muzikale ervaring te creëren waarbij het publiek centraal staat, feest het devies is, en het avontuur niet geschuwd wordt.

We are electric 2013
Vorig jaar in november vond de eerste editie plaats in het Klokgebouw in Eindhoven met onder meer Major Lazer, The Bloody Beetroots Live, GOOSE en Diplo. Het evenement verkocht weken op voorhand al uit. Hier is de aftermovie te bekijken:



We are electric online
www.we-are-electric.nl
Facebook
Twitter