Partyflock
 
­ Nederland

Wild Noize · The next techno sensation

gepubliceerd door , op
RDST Events en de Melkweg slaan 5 december de handen inéén voor een van de grootste en meest overweldigende producties die Amsterdamse club scene ooit heeft gezien. Wild Noize is dé nieuwe technosensatie, waar techno meer is dan muziek alleen.

Onderscheidende karakter
Met Wild Noize wordt een signaal afgegeven dat haaks staat op de huidige clubbelevenis, en de almaar massaler wordende loodsfeestjes. Show, line-up, geluid, faciliteiten, sfeer, prijs. het moet goed zijn. Tijdens Wild Noize staat kwaliteit voorop. Alles draait om de beleving van de bezoeker, die is het centrale middelpunt van de avond. Naast de sterke muzikale programmering is er vooral veel ruimte voor het concept, de stages, decor en aankleding. Niet als leuke aanvulling, maar als essentieel en uitdagend onderdeel van het evenement.

Tijdens de eerste editie pakt Wild Noize meteen flink uit. Verwacht een overweldigend spektakel in beide zalen van de Melkweg. Zo komt in de grote zaal/The Max een enorme stalen constructie te staan (met een lengte van ruim 60m aan stalen elementen) en een lichtshow van o.a. 15.000 LED's.

De Melkweg
Het authentieke karakter van de Melkweg past precies bij de filosofie van Wild Noize. Rauw, puur, intiem en het allerbelangrijkst: het is kwalitatief hoogstaand. Het geluidssysteem van de Melkweg is ongeëvenaard. Plak daar haar unieke locatie, centrale ligging, intieme sfeer, goede faciliteiten en niet te vergeten de ruimte om vernieuwende dingen te doen aan vast, en je hebt de ideale locatie voor Wild Noize.

Line up
Wie in de verste verte ook maar iets met techno te maken wil hebben, kan vrijdag 5 december, hoe graag je het ook zou willen, niet om Wild Noize heen. De eerste editie belooft een heel mooie programmering met een een line-up van zowel Nederlandse als internationale allure.

Met Wild Noize als officiële partner van zijn Satellite (Drumcode) - Album tour komt Sam Paganini 5 december met een exclusieve set die de zaal gaat laten ontploffen. Ook heeft Wild Noize voor 5 december techno legende Joey Beltram weten te verleiden.

Geniale internationale producers zoals Sam Paganini, Joey Beltram, Black Asteroid (Bryan Black), Alex Bau en Regis, worden bijgestaan door Nederlandse glorie als; Tim Wolff, Dispar Vulgo, Doka en Mirella Kroes.

De ultieme Sinterklaas Rave
Met een normale ticketprijs, aandacht voor veel meer dan alleen muziek, en een programmering vol met internationale artiesten en getalenteerde lokale helden, zijn de randvoorwaarden gecreëerd dat men weer eens goed kan genieten van een volwaardig techno feest in een intieme setting. En maken Wild Noize het excuus om Pakjesavond dit jaar knallend af te sluiten.

Kaartverkoop
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De Early Bird kaarten van 22,50€ zijn al bijna uitverkocht. De reguliere kaarten van 25,00€ gaan binnen enkele uren/dagen in de verkoop. Voor de "late" beslissers zullen er uiteindelijk een beperkt aantal kaarten van 35,00€ beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij, Wild Noize verkoopt snel uit!

Meer info op www.wildnoize.com, over een week gaat de volledige website online.