Partyflock
 

Eindhovense Club Xi opent komend weekend deuren voor groot publiek

gepubliceerd door , op
afbeelding Eindhovense Club Xi opent komend weekend deuren voor groot publiek
FeestEye Opener · Clubbing Fridays
LocatieXi
Datumvrijdag 3 oktober 2014
StadEindhoven
FeestEye Opener · Fusion Saturday
Datumzaterdag 4 oktober 2014
Afgelopen weekend opende Club Xi voor de eerste keer haar deuren. Het prachtige pand dat al een geruime tijd leeg stond op Stratumseind heeft een totale metamorfose ondergaan en is klaar voor een verfrissende nieuwe aanpak in de uitgaansstraat van Eindhoven. Xi biedt een totaal beleving van dineren, socializen en dansen. Dit past perfect in de toekomstplannen van Stratumseind 2.0, waar variëteit met een hogere kwaliteit van diverse vrijetijdsbesteding belangrijk is. De sneak preview was voor een beperkt aantal mensen toegankelijk en door de hoge opkomst en goede sfeer zeer geslaagd.

Social club voor cosy Weekends
Met de nieuwe uitgaansgelegenheid gaat Club Xi een kwalitatief en eigenwijs concept bieden. Xi staat voor dineren, loungen, socializen en dansen op elektronische dans muziek in de vroege avond tot diep in de nacht. Wil van Melis, algemeen directeur: "Onze club brengt een nieuwe 'hotspot' voor een breed publiek, bij club Xi word je tijdens een avondje stappen geëntertaind. Het monumentale pand is volledig vernieuwd. We besteden veel aandacht aan licht en geluid om een totaalbeleving te creëren daarnaast is het een sfeervol ingerichte club met aandacht voor details. Wij willen hiermee niet alleen het publiek van Eindhoven bereiken maar ook van andere steden."

Openingsweekend
Volgende week vindt de officiële opening van Club Xi plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober met een Big Eye Opener. De opening is voor iedereen toegankelijk vanaf 21 jaar. Niemand minder dan DJ La Fuente geeft acte de présence achter de DJ booth met uplifting deephouse, club en techhouse.

Social Dining
Club Xi is meer dan alleen een club. Wanneer de club een aantal weken open is, wordt op vrijdag 24 oktober de keuken geopend en de kaart geïntroduceerd met een verrassend concept. Waaronder 'Dining for clubbers'. Eerst heerlijk socializen onder het eten, opwarmen aan de bar of loungen met heerlijke cocktail wanneer Xi langzaam omgebouwd wordt tot een spectaculaire club. Vanaf het laatste weekend in oktober is Xi ook geopend op zondag. Op vrijdag is er een echte 'clubbing' avond met funky deep house tot tech house. Op zaterdag wordt de programmering iets breder met poppie clubhouse. Op zondag is er ruimte om te relaxen met soulful deep house en live artiesten. Op maandagavond wordt er een IKQUIZIE avond georganiseerd met aansluitend een stapavond voor horeca mensen uit alle windstreken.

Club Xi is te vinden op Stratumseind 81 te Eindhoven

3 opmerkingen

Je kunt de initiatiefnemers in ieder geval geen lef ontzeggen.­
In deze tijden waarin de ene na de andere club de deuren sluit, toch investeren in dit project...­ gedurfd.­
Hopen dat het lukt.­
Tof idee, zoals hierboven gezegd wordt. Hopen dat het ze lukt :)
alweer een hipstertent in ehv040