Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe tropische hotspot Waterkant presenteert tijdens ADE gevarieerd en kwalitatief muziekprogramma

gepubliceerd door , op
Nieuwe tropische hotspot Waterkant presenteert tijdens ADE gevarieerd en kwalitatief muziekprogramma
26 september 2014
Vijf verschillende organisaties zorgen van woensdag tot en met zondag voor een eclectische mix van hiphop, R&B, UK, house, disco, future vintage en Surinaamse poku. Alle avonden zijn gratis toegankelijk en er zal een aangepast ADE menu zijn.

Awesome Twosome bijt op woensdag het spits af met een tropische variant van Break Ya Neck! Deze succesvolle hiphop avond met DJ Turne heet voor de gelegenheid Brokko Neck en zoekt de combinatie tussen hiphop en muziekstijlen uit het Caribisch gebied.

Tom Trago neemt op donderdag de absolute top van de Amsterdamse house scene mee bij de presentatie van zijn label Voyage Direct. Onder andere William Kouam Djoko, Boris Werner, Elias Mazian en Awanto 3 draaien die avond bij Waterkant.

The Flexican & MC Sef zijn al jaren het populairste duo in het uitgaansleven van Amsterdam en ver daarbuiten. Yours Truly is hun eigen concept waarmee ze normaal in Paradiso staan, maar deze keer een intieme, sexy showcase gaan geven bij Waterkant.

Een Disco Dejeuner is wat Sandwich en Les Animaux presenteren op zaterdag van 15 tot 03 uur. Een disco extravaganza met alle disco toppers uit Amsterdam zoals SHMLSS, Quinten 909 en NSFW. Uit Portugal komt hiervoor Xinobi special over.

Er is geen mooiere manier om Amsterdam Dance Event af te sluiten op zondagmiddag dan met de Surinaamse poku van Sranan Gowtu. Dit project van platenlabel Topnotch brengt traditionele Surinaamse muziek opnieuw uit. DJ Abstract zal deze classics mixen met hedendaagse hits. Tijdens zijn set zijn er gastoptredens van Keizer, SBMG, Bokoesam en Edgar Burgos van Trafassi.