Partyflock
 
­ Nederland

Morgen gratis naar Outcast in Huize Maas met o.a. Bass D en Dither?

gepubliceerd door , op
Zaterdag 27 september kan de hardcore liefhebber gratis naar Outcast te Huize Maas, want de entree is tot 23:30 slechts €0,-! Het dure festivalseizoen nadert het einde en daarom deze speciale actie. Het indoor seizoen wordt in de beuktempel van Groningen door Outcast afgetrapt met o.a. de levende legende Bass-D en de Groningse baas Dither.

Huize Maas is afgestoft en helemaal paraat om aanstaande zaterdag weer eens ouderwets te gaan knallen. Je kan een opbouwende nacht verwachten welke volledig in het teken staat van een stevig en divers portie hardcore. Het begint nog iet wat rustig met mainstream hardcore maar naarmate de nacht vordert bast het geweld steeds meer los.
Het was even stil rondom Outcast, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze stil hebben gezeten. In alle stilte hebben de verschoppelingen deze aankomende invasie voorbereid om zich deze nacht weer verenigen! Een groep excellente leiders staan aan het roer van deze invasie en zullen het uiterste van de volgelingen vragen om deze zeven uur durende battle te kunnen doorstaan. Deze groepering wordt onder meer aangevoerd door Bass D. Deze oude rot was er vanaf het begin af aan bij en staat garant voor een heerlijke mainstream set. Dither is de Groningse industrial baas die flink aan de weg timmert met dikke producties en vooral ook beukende setjes. Daarnaast wordt de line-up aangevuld met andere regionale talenten zoals hieronder is te zien:

Bass-D
Dither
Deviate
Alienum Corpus
D-Noize
Wolf
Hazes
Phonzo
MC: Mozhard

Tickets & Info
Outcast is dus tot 23:30 gratis te bezoeken! Van 23:31 tot 00:00 betaal je slechts €2,50 en daarna €5,-. Ook is er nog de mogelijkheid om een ticket voor €5,- (ex fee) in de voorverkoop te kopen waarmee je gegarandeerd Outcast kan bezoeken. Deze zijn verkrijgbaar via huizemaas.nl.
Outcast is te bezoeken door personen van 18 jaar en ouder.

1 opmerking

Had dat ff eerder laten weten :p. Nou ja, entreeprijs is ook niet superhoog :)