Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx Closing · Exxellent op 29 november

gepubliceerd door , op
Matrixx Closing · Exxellent op 29 november
16 september 2014
FeestExxellent · Matrixx Closing Party
Datumzaterdag 29 november 2014
LocatieMatrixx
Nederlands langst lopende house-concept Exxellent neem op 29 november afscheid van haar geliefde club tijdens de Matrixx Closing. Op de allerlaatste Exxellent zal er een karrevracht aan top-artiesten de piste van het Matrixx Circus betreden.

Wat ooit begonnen is als gezellig feestje om de zondag te vullen, is uitgegroeid tot een van de bekendste en dikste house concepten van ons land. Exxellent heeft tal van grote artiesten en internationale helden de revue zien passeren en grootgebracht. Zoals Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, Steve Aoki, en natuurlijk Sidney Samson, om er maar een paar te noemen.

Mr. Exxellent, Sidney Samson is dan ook aanvoerder van een hele waslijst aan artiesten die de afgelopen jaren zo veel hebben mogen optreden tijdens Exxellent avonden. Nu komen zij speciaal op zaterdag 29 november voor de Matrixx, Exxellent nog één keer met z'n allen rocken in de club die jaren lang hun toneel was.

Matrixx & Exxellent presenteren met trots:
Sidney Samson
*Mystery Act*
Ummet Ozcan
Shermanology
The Partysquad
Billy the Kit
Vato Gonzalez & MC Tjen
FeestDJRuud
Skitzofrenix
La Fuente
Gregor Salto
ROOG
Indyana
Brian Loui John

Hosted by MC's Marboo & Zawdi MC

De kaartverkoop voor Exxellent start op zaterdag 20 september om 11.00 uur en zijn te bestellen via www.matrixx.nl of te koop bij elke Primera winkel in Nederland. Tickets kosten in de voorverkoop €15,- (ex fee).
In de komende dagen maakt Matrixx de line-ups van de overige Matrixx Closing Parties XXlerator, 90'S Closing en Pure Pressure bekend. Trancefamily is reeds al gepresenteerd.