Partyflock
 
­ Nederland

Clubnacht Contra is terug op een bijzondere locatie in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Contra
20 juli 2014
Maak je klaar voor de grootste en beste editie van Contra ooit. Op 27 september is Contra terug in het schitterende LP2!

Na 1,5 jaar in Toffler en één jaar in Perron vertrekt Contra definitief uit de vaste clubs op zoek naar unieke locaties in de stad. LP2 is een rauw warenhuis met een uitgebreide Rotterdamse dance geschiedenis maar wordt tegenwoordig alleen gebruikt voor kunstexposities. Op 27 september krijgt Contra de kans om hier verandering in te brengen en de locatie compleet in te richten voor een avond vol met de beste elektronische muziek.

Niet alleen de locatie is indrukwekkend, ook de line-up is imposant. Onder meer namen als Dekmantel Soundsystem (stonden dit jaar voor het eerst op Lowlands), Fur Coat (getalenteerd duo uit Venezuela) en Nino & Frankie zullen de 27e in LP2 te zien zijn.
Tijdens deze editie van Contra draait het niet alleen om muziek. Contra verbind op een bijzondere manier muziek met kunst, design en technologie. Hoe dit samen komt kunnen Contra-gangers ontdekken op 27 september.

De voorverkoop is inmiddels gestart, tickets zijn te bestellen via koop tickets. Tickets worden verkocht per fases en worden trapsgewijs duurder. Wees er snel bij, fase 1 & 2 waren binnen 2 dagen uitverkocht. Alleen fase 3 (€15) en fase 4 (€20) staan nog open.

Line up