Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx Closing · Trancefamily op 22 november

gepubliceerd door , op
Trancefamily
11 september 2014
FeestTrancefamily · Matrixx Closing Party
Datumzaterdag 22 november 2014
LocatieMatrixx
Het wordt het laatste nachtje uit voor de hele Trancefamily in club Matrixx tijdens de Matrixx Closing Parties in november en december. Matrixx presenteert met trots de mega dikke line-up voor zaterdag 22 november: Marco V, Marcel Woods, Jochen Miller, Johan Gielen, RAM, Rank 1, Randy Katana, Cor Fijneman, Marc Simz, MC Stretch en MC Mighty Mike.

Zoals bekend gaat de Matrixx stoppen met de club aan de Wijchenseweg in Nijmegen en gaat het verder als event-organisatie. Om 13 jaar Matrixx te vieren staan er vijf geweldige Matrixx Closing feesten, verpakt als Matrixx Circus op de planning met als eerste release: Trancefamily op 22 november.

Dit feest staat bol van de nostalgie. In de begin jaren van de Matrixx was Trance de nummer 1 muziekstijl dat door de speakers van de mooie club in Nijmegen schalde. Matrixx brengt nu voor een laatste keer dezelfde namen uit die hoogtijdagen naar onze geliefde club. Opgeteld hebben de volgende helden samen al meer dan 500x voor de Matrixx op mogen treden:



Matrixx is er daarom ook trots op en dankbaar voor dat deze legendes de afsluitende Trance-avond verzorgen in één van de dance-bakermatten van ons land. Zorg ervoor dat je deze familie-nacht niet mist.

De kaartverkoop voor Trancefamily start op zaterdag 20 september om 11.00 uur en zijn te bestellen via matrixx.nl of te koop bij elke Primera winkel in Nederland. Tickets kosten in de voorverkoop €20,- (ex fee).
In de komende dagen maakt Matrixx de line-ups van de overige Matrixx Closing Parties XXlerator, Exxellent, 90's Closing en Pure Pressure bekend.

5 opmerkingen

Wow! Wat een line-up. Gaat hem zeker worden!! :bounce: :cheer:
Mooie afsluiter van al die jaren trance/dance plezier.
Woww....vette line-up. Het dak gaat er zekur af!