Partyflock
 
­ Nederland

Meubel Stukken en Fuse Communication present intieme primeurs bij O.W.A.P.

gepubliceerd door , op
Bij 'The International All-Star Acid Edition' van O.W.A.P. in april zijn de voegen keihard uit de Gashouder getrild door toedoen van o.a. Todd Terry en 'Master at Work', Kenny Dope, met groot machtsvertoon en ouderwetse spring-voor-je-leven beats. Volgens velen de allerbeste O.W.A.P.-editie tot nu. Kan de organisatie daar nog overheen? Uiteraard! Daar haalt de organisatie de acidkastanjes voor uit het vuur! Hoog tijd om opnieuw die tijdmachine in te duiken voor gewenste O.W.A.P.-intimiteiten in Het Sieraad. Tijdens de vorige ADE is er geen Owapper voor het zingen de Acidkerk uitgegaan. Extra ventilatoren staan in de startblokken om de hitte een genadeloze flinke pak op haar donder te geven en alle acidtijgers te verkoelen. Wordt het dit jaar nog intiemer? Reken maar van yes!

Op 18 oktober 2014 heeft de organisatie de nodige primeurtjes! In de 'The Starstudded Supersound Arena' niemand minder dan Darren Emerson Verenigd Koninkrijk met zijn eerste classics set ooit! De originele DJ en ex-lid van Underworld en medeverantwoordelijk voor één van de grootste danceclassics allertijden 'Born Slippy'! En de organisatie gooit er een flink schepje bovenop met meneer 'Mary Go Wild', Grooveyard! De 1e classics set in 7 jaar van de man alsoknownas Secret Cinema ter eren van zijn 1e live optreden, 20 jaar geleden bij Club Risk! Beiden halen dus niet vaak ouwe acidkoeien uit de sloot, maar tijdens ADE vliegen ze 'oerend' hard en loeiend de sloot uit. De tempel van extatisch acidgeluk wordt opgewarmd en klaargemasseerd door de publiekslievelingen en O.W.A.P. huishousedj's RiskSoundsystem. Dit alles uiteraard niet zonder toeziend oog van vaste gastvrouw en levende acidsirene MC Miss Bunty.

Genoeg? Natuurlijk niet! 'The Glamour Garage Glitz Experience' (kleine zaal) is een ode aan de soulvollere Chicago House-klanken! De levende legende DJ Terry Hunter is 'backbydopedemand' weer terug! DJ/Nachtegaal Ron Carroll sluit ook aan om het Chicago sausje nog dikker en romiger te maken met een house/disco set en waarschijnlijk wat toonladderavontuurtjes! Naast deze legendes van weleer, bestijgt ook Studio 80 resident en legende in wording Alex Salvador het podium.

Save the date. De keus is aan jou: balen als een stekker of compleet uit je stekker!
De kaartverkoop is nu begonnen. Tickets € 29,29,- (ex. vvk kosten) via koop tickets.

Line-up: