Partyflock
 
­ Nederland

Joost van den Berkmortel aangenomen als dance programmeur bij W2 poppodium

gepubliceerd door , op
Joost van den Berkmortel aangenomen als dance programmeur bij W2 poppodium
5 september 2014
LocatieWillem Twee Site
Willem Twee Poppodium ziet ruimte binnen het Bossche culturele veld voor de ontwikkeling van meer dans- en dance avonden en biedt daarmee een aanvulling op het nachtleven van de Brabantse hoofdstad. Voor de ontwikkeling van een sterk dans- en dance profiel heeft de organisatie een nieuwe dance programmeur in dienst genomen. Zijn naam: Joost van den Berkmortel.

Geen onbekende
Deze week wordt dance programmeur Joost van den Berkmortel voor het eerst welkom geheten binnen het team van Willem Twee Poppdium. Zijn telefoon en bureau staan al klaar. Joost is geen onbekende binnen de dance business. Hij werkte voorheen op freelance basis voor de Effenaar, waar hij werkte aan de succesvolle bass georiënteerde clubavond SAW. Na dit avontuur bij de Effenaar werd hij als stagiair dance programmeur aangenomen op de programma-afdeling van 013. Vervolgens werd hem een contract aangeboden om in vaste dienst dezelfde functie te blijven vervullen. "Ik heb in totaal twee jaar als programmeur bij 013 mogen werken aan hele toffe avonden. Het was een onzettend leerzame periode." Aldus Joost zelf.

Joost van den Berkmortel aan het woord
"Ik ben in de eerste plaats een groot liefhebber van elektronische muziek en het nachtleven. Vanuit die liefhebberij ben ik begonnen met mijn werk in de muziek- en evenementen branche. Tijdens mijn opleiding International Event Music & Entertainment Studies aan Fontys Hogenschool te Tilburg, organiseerde en programmeerde ik festivals, maar ook diverse dance avonden in onder andere O.J.C. De Roos en andere uitgaansgelegenheden. Nu wordt mij de fantastische kans geboden om in Den Bosch eenzelfde functie te vervullen. Ik denk dat Den Bosch een stad is waar op dit moment veel ontwikkelingen zijn in het nachtleven. Een paar jaar terug zag je in Tilburg opeens een enorme stijging in het aantal organisaties, feesten en locaties die zich waagden aan dance avonden. In Den Bosch is nu echt een movement opkomst, die wordt geleid door zwaar gemotiveerde gasten die hele toffe dingen doen en organiseren, waarbij zowel lokaal als bovenlokaal draagvlak wordt gevonden."

Waarom Willem Twee Poppodium?
"Willem Twee Poppodium is een hele mooie en karakteristieke zaal (wat heel belangrijk is voor het geven van feesten) en beschikt daarnaast ook over uitstekende faciliteiten om goede avonden te kunnen organiseren. Ik ben heel blij dat ik in een stad waar zoveel beweging is op dit moment, voor een zaal als Willem Twee Poppodium de uitdaging mag aangaan om een bijdrage te leveren aan het Bossche nachtleven. Ik ben ervan overtuigd dat hier enorme kansen liggen." Alsdus Joost van den Berkmortel.

Gaat Willem Twee Poppodium dan alleen maar dance doen?
Nee. De concertprogrammeur van Willem Twee Poppodium, Ivo Cooymans blijft gewoon in dienst. De organisatie ziet echter ruimte binnen het Bossche culturele veld voor de ontwikkeling van meer dans- en dance avonden binnen het nachtleven van de Brabantse hoofdstad. "Uiteraard wordt er eerst goed naar het huidige dans- en dance aanbod van de stad gekeken. Het is immers niet de bedoeling een overkill aan dezelfde acts voor te schotelen. Willem Twee Poppodium wil juist een aanvulling bieden op het huidige muziekklimaat van de stad. De organisatie constateren dat de dance hier momenteel een grote ontwikkeling doormaakt en spelen daar op in." Aldus Marketing Manager Stijn Mertens.

13 opmerkingen

Is dit belangrijk of interessant nieuws?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Thijs_t op zondag 7 september 2014 om 12:39:
interresant


Is dit woord goed of fout geschreven?
Goet!!!
 
Uitspraak van Thijs_t op zondag 7 september 2014 om 14:14:
Goet!!!


Sportief (Y)
Ja er is echt een enorm (alternatief) dance-klimaat in Den Bosch....
→ als beheerder
Wij hebben ook een beetje getwijfeld of we het bericht moesten plaatsen of niet maar we dachten dat het voor mensen uit die omgeving misschien wel interessant zou zijn vandaar dat we toch voor plaatsing hebben gekozen.
Uitspraak van B-Flock :bounce: op maandag 8 september 2014 om 09:55:
Wij hebben ook een beetje getwijfeld of we het bericht moesten plaatsen of niet maar we dachten dat het voor mensen uit die omgeving misschien wel interessant zou zijn vandaar dat we toch voor plaatsing hebben gekozen.


(y)
Dit is - in tegenstelling tot 98% van de berichten in de nieuwssectie - echt nieuws. Normaal lees je "line up van het zoveelste feest waar ik niet naar toe ga bekend gemaakt", of "early bird van een festivalletje op 200 km afstand uitverkocht" of "Jan Klaassen komt draaien in de poppenkraam". Dat is allemaal geen nieuws, maar dat zijn allemaal promo-berichten. En als de flock dan eens een keer echt nieuws plaatst, dan is er altijd wel één of andere dodo die daar over komt klagen en liever reclameberichtjes leest. Dat is zo iemand die thuis waarschijnlijk de folders uit de krant haalt maar vervolgens de krant weg flikkert in plaats van die folders.

Dus flock, meer van dit a.u.b. Meer nieuws, hoe klein ook, en minder reclame (y)
Uitspraak van Bobje op dinsdag 9 september 2014 om 13:29:
Dus flock, meer van dit a.u.b. Meer nieuws, hoe klein ook, en minder reclame (y)

Helaas kunnen we nooit iedereen tevreden maken. We komen allemaal weleens dingen tegen die ons niet interesseert maar er zal altijd iemand zijn die het misschien wel boeiend vindt.
Uitspraak van B-Flock :bounce: op dinsdag 9 september 2014 om 13:34:
Helaas kunnen we nooit iedereen tevreden maken.


Tuurlijk. Maar er is echt veel meer nieuws in de dance wereld dan dat jullie brengen.
Misschien een tip om in de nieuwssectie echte nieuwsitems te plaatsen, en een aparte promo-sectie voor ingestuurde promo berichten.
Uitspraak van Bobje op dinsdag 9 september 2014 om 13:39:
Tuurlijk. Maar er is echt veel meer nieuws in de dance wereld dan dat jullie brengen.
Misschien een tip om in de nieuwssectie echte nieuwsitems te plaatsen, en een aparte promo-sectie voor ingestuurde promo berichten.

Ik ga hier helaas niet over, degene die er wel over gaat is momenteel met vakantie. Ik zal het aan haar doorgeven. ;) Bedankt voor de tip in ieder geval
Uitspraak van Bobje op dinsdag 9 september 2014 om 13:29:
Dus flock, meer van dit a.u.b. Meer nieuws, hoe klein ook, en minder reclame


Helemaal met Bobje eens.

Al die slappe hap zogenaamde nieuwsberichten waar je gaten van in je gebit krijgt.
Het ene cliché struikelt over het andere.

Ik vind het leuk als het aanbod divers is.
Dan kan ik er zelf uitpikken wat voor mij relevant of interesant/interessant is.
Ik kom niet uit Den Bosch, heb ook niet de intentie om die stad binnen onafzienbare tijd te gaan bezoeken.
Maar toch vind ik bovenstaand bericht 66 miljoen keer interessanter dan een stuk vol spelfouten over een avond in Almere die ik absoluut niet mag missen omdat anders mijn leven zinloos zou zijn.
Werkzaam bij Partyflock
Ik doe altijd mijn best om naast ingestuurde berichten ook ander nieuws te plaatsen. Issue is wel vaak dat je niet zonder meer alles kunt overnemen en er vaak een bronvermelding nodig is. Risico is dan dat je een doorgeefluik voor allemaal andere websites gaat worden en je dus nog geen unieke content brengt.

Mocht je trouwens zelf iets tegenkomen dat je interessant nieuws vindt: geef het me vooral door! Dat mag met een linkie via het contactformulier.
Ik heb echt last van information overload soms. Ik volg zoveel sites en tijdlijnen en daarnaast heb ik ook gewoon mijn taken wat betreft de content en bedrijfsvoering van Partyflock dat ik echt veel mis. Dat kan haast niet anders in de huidige tijd ;)
laatste aanpassing