Partyflock
 
­ Nederland

Art of Dance brengt Pacha naar China

gepubliceerd door , op
Pacha
4 september 2014
FeestPacha · Ibiza On Tour
Datumzaterdag 6 september 2014
LocatieCircle Club
Met 'Pacha On Tour' in Beijing introduceert Art of Dance in september 2014 het wereldberoemde house-merk Pacha in het Chinese uitgaansleven. Art of Dance is één van Nederlands grootste organisatoren van dance-events en bouwt met, onder andere, dit Spaanse merk aan een groeiende positie binnen de Chinese dance-scene.

Het van oorsprong Spaanse merk Pacha is met haar 41 jaar tellende geschiedenis en wereldberoemde discotheken en evenementen de perfecte partner voor Art of Dance om zich in China op de kaart te zetten. Eerder al organiseerde Art of Dance verschillende Pacha evenementen in binnen- en buitenland. Naast Pacha bouwt de organisatie met haar eigen merk 'Release', dat middels publieksstemmen door City Weekend Beijing uitgeroepen werd tot best party of the year 2014, sinds dit jaar aan een reeks dance-evenementen in de grotere Chinese steden.

Art of Dance
Art of Dance is gevestigd in Zaandam en werd begin jaren '90 opgericht door de broers Ivar en Pelle Moens en Matthijs Hazeleger. Het bedrijf organiseert jaarlijks zo'n 20 tot 30 grootschalige dance- events in Europa en is daarmee één van de grotere namen in de EDM-branche wereldwijd. Pacha Festival, Masters of Hardcore, Free Festival en Dominator zijn gevestigde merken binnen het portfolio van Art of Dance en trekken ieder jaar een groeiend aantal bezoekers. Met de compleet aangeklede producties en hoge eisen die Art of Dance hieraan stelt zorgt het bedrijf voor maximale beleving bij haar eventbezoekers.

Uitbreiding naar China
De Chinese club- en dance-scene is een groeiende markt en na successen in verschillende Europese landen besloot Ivar Moens, CEO van Art of Dance, de stap naar Azië te maken: "Nederland heeft met haar wereldberoemde dj's en evenementen een sterke reputatie op het gebied van EDM terwijl in China deze branche nog in de kinderschoenen staat. In samenwerking met vooraanstaande Chinese organisaties creërt Art of Dance hiermee bij het Chinese publiek een totaal nieuwe beleving van uitgaan. De markt die Art of Dance alleen in Beijing en Shanghai al bedienen is drie keer zo groot als heel Nederland, daar liggen nog een heleboel kansen."

2 opmerkingen

Ben benieuwd of art of dance in handen van sfx komt!? Hoop het niet... Zou waardige tegenhanger kunnen worden