Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero & Protocol Recordings presenteren Amsterdam Reboot

gepubliceerd door , op
Op woensdag 15 oktober keert Reboot van Nicky Romero eindelijk weer terug naar Nederland en trapt Nicky Romero officieel het jaarlijkse Amsterdam Dance Event af. Reboot maakte vorig jaar haar debuut tijdens de Miami Music Week en was binnen ettelijke minuten uitverkocht. Sindsdien zijn er nog vijf succesvolle edities geweest en is het nu tijd voor Reboot om terug te keren naar Nederlandse bodem, voor de grootste editie tot zover.

Het event vindt plaats in een van Amsterdams meest iconische locaties, de legendarische Melkweg. Nicky Romero & Protocol Recordings presenteren tijdens de 6e editie van Reboot een all star line-up bestaande uit Protocol vrienden en familie, en natuurlijk het talent van morgen. Dit alles gecombineerd met een gloednieuwe show en misschien wel Amsterdams beste soundsystem.

Naast Nicky Romero staan in de grote zaal Don Diablo, Sultan & Ned Shepard vs The Boxer Rebellion, die voor het eerst 'Keep Moving' (live) zullen performen, John Dahlbäck, Arno Cost, Merk & Kremont en een very special surprise guest op het programma! Tijdens eerdere Rebootedities stonden David Guetta, Tiësto en Fedde le Grand al achter de draaitafels, dus wie weet wie er dit jaar van de partij is!

Protocol Radio, met wekelijks meer dan 30 miljoen luisteraars wereldwijd via 86 radiostations, host de tweede zaal in de Melkweg. Dit is tevens de plek waar Nicky Romero en Protocol hun nieuwe en opkomende talenten presenteren. Stadiumx, John Christian, Martin Volt & Quentin State, Thomas Newson, Lush & Simon en Bobby Rock hebben allemaal de afgelopen zes maanden materiaal uitgebracht op Protocol.

Alle eerdere Reboot events waren binnen afzienbare tijd uitverkocht en ook de komende editie in Amsterdam is het niet anders, want er zijn nog maar een paar kaarten verkrijgbaar via http://bit.ly/PR-ADE14.

Hier een klein voorproefje van wat er komen gaat, bekijk de Protocol movie met diverse fragmenten van afgelopen edities en beoordeel zelf waarom jij er bij moet zijn!

2 opmerkingen

Prima feestje voor een woensdag :)
ik kom wel lijk me echt vet

mag je er ook zoenen ?