Partyflock
 
­

Delete · Showcase zaterdag 30 augustus bij beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
flyer Delete
FeestDelete · Showcase
Datumzaterdag 30 augustus 2014
LocatieFuel Site
Aanstaande zaterdag 30 augustus is beachclub Fuel het domein voor de raw hardstyle liefhebbers. Met deze Delete Showcase wordt alles uit de kast getrokken, want er komen maar liefst tien artiesten en die zijn gedreven tot op het bot. Tijdens deze showcase zullen er talloze nieuwe tracks worden gedraaid dus mis deze speciale dag met Delete niet!

Check hier de aftermovie van Sun NRG en ontdek deze prachtige locatie:Line up
Delete
Deetox
Jason Payne
Adventum
Ironite
Headworx
Low Profile

Hosted by MC Da Costa

Parkeren
Het strand van Bloemendaal is goed te bereiken per auto. Voor je navigatiesysteem voer je Zeeweg 84 te Bloemendaal aan zee in. En zoek je daar aangekomen één van de vele betaalde parkeerplaatsen uit. Houd er rekening mee dat er a.s. zaterdag een grote drukte wordt verwacht. Wil je dichtbij parkeren dan is het advies om op tijd van huis te gaan.

Openbaar vervoer
Via station Haarlem is er een uitstekende busverbinding met Bloemendaal. Check voor het juiste reisschema www.9292.nl en plan je route.

Eten & Drinken
Beachclub Fuel heeft meerdere grote bars en goede eetvoorzieningen. De betaling is er contant. Er kan ook met pin betaald worden, maar om problemen te voorkomen is het raadzaam ook voldoende cash op zak te hebben.

Tickets & doorsale
De voorverkoop is in volle gang en kaarten zijn via nrgvibe.nl en via facebook.com/nrgvibe te verkrijgen voor slechts €10 ex fee. De kaarten aan de deur zijn verkrijgbaar voor €15.

NRG VIBE events wenst alle bezoekers een energieke stranddag toe!

NRG agenda

1 opmerking