Partyflock
 
­ Nederland

Thunderground: Freestyle Madness op 8 november in Effenaar

gepubliceerd door , op
Thunderground
25 augustus 2014
FeestThunderground · Freestyle Madness
Datumzaterdag 8 november 2014
WinactieThunderground actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Zaterdag 8 november 2014 presenteert Static Movement in samenwerking met Bassworx wederom een flitsende editie van Thunderground: Freestyle Madness. Vorig jaar werd voor het eerst de Effenaar in Eindhoven verwelkomt als nieuw thuis en ook dit jaar keert het freestyle concept met veel plezier terug in Eindhovens beste beuktempel. Met lijstaanvoerders The The Darkraver & Vince op het programma en een fraaie selectie aan 'vrienden van", hoort 8 november 2014 al dik in de agenda te staan. Lees hier meer.

Samen staan we sterk: The The Darkraver & Vince
Wie vorig jaar een bezoek heeft gebracht aan Thunderground weet dat het qua set-tijden allemaal niet zo nauw komt. De een sluit aan bij de ander, neemt zonder enige moeite het stokje over en de volgende artiest staat al weer klaar om de huidige te vergezellen. Zowel The The Darkraver als Vince zijn niet vies van een b2b setje en zij zullen dan ook het goede voorbeeld geven op 8 november in de Effenaar. Zonder alles te verklappen, kan met zekerheid gezegd worden dat The The Darkraver & Vince van plan zijn deze speciale avond om te vormen tot een ware roulette!

Support Acts
Voor de tweede keer betrekken The The Darkraver & Vince samen de Effenaar Eindhoven en ze komen natuurlijk niet alleen! Best buddy en grootmeester in de freestyle 'DJ Panic' is onder andere één van de klappers op de line-up. Daarnaast komt de grote Brabantse vriend 'Francois' de avond van een flinke dosis nostalgische beats voorzien. Ook Dr. Rude, veruit de beste 'dokter" om een bezoek aan te brengen, zal je weer meenemen in een knallend muzikaal spektakel. Vrienden van de show 'Omattic & Ernesto' trappen de avond af en de vocale ondersteuning gedurende de avond ligt in handen van MC D.

Locatie
De Effenaar in het centrum van Eindhoven is met haar sublieme geluid de perfecte locatie voor een volledig nieuwe editie van Thunderground. De Effenaar is door haar centrale ligging gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Volg Bassworx & Static Movement
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Thunderground via de officiële Facebook kanalen, te bereiken via de Bassworx Facebook en de Static Movement Facebook.

Tickets
Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 8 november 2014 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar.

4 opmerkingen

Leuk feestje! Eerste editie geweest, vince & darkraver alleen zou al genoeg zijn om het feestje te maken. Alleen mag die mc thuisblijven.
Vet! Waarschijnlijk aanwezig.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Uitspraak van Pascal_1974 op dinsdag 26 augustus 2014 om 08:22:
Alleen mag die mc thuisblijven.

haha lijkt me moeilijk als organisator :-P

nog altijd goed bezig Jos! :bier:
Vorig jaar tickets gewonnen en last minute mijn Qlimax kaartje verkocht. Was het meer dan waard! Was een top feestje. Helaas komt het dit jaar niet helemaal goed uit in de planning, maar indien mogelijk zeker aanwezig!!