Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Germany

gepubliceerd door , op
Hardcore Germany
9 augustus 2014
In oktober 2014 zal in Club Village in Dortmund de Hardcore Germany - 2 Year Anniversary Party plaatsvinden. Wat enkele jaren geleden begon als een eenvoudige facebook-groep waar Duitse hardcore-fans elkaar konden ontmoeten en praten over het nut van het leven is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende groepen op Facebook voor hardcore-fans in Duitsland. Meer dan 6000 trouwe leden telt deze groep ondertussen en het worden er elke maand meer. Onlangs heeft Hardcore Germany zijn eigen App gelanceerd om zijn leden nog beter en sneller te informeren over alle nieuwtjes en feiten in de Duitse hardcore-scene.

Op vrijdag 24 oktober 2014 van 21:00 tot 06:00 uur viert de groep Hardcore Germany in samenwerking met de de Duitse partygigant Maddox Events bekend van onder andere Ruhr in Love en Radiate's B-Day Party zijn tweejarig bestaan in Dortmund. De club bestaat al meer dan twintig jaar is high-tech ingericht en ligt op nog geen 5 minuten lopen van Centraal Station van de stad Dortmund. Verdeeld over twee area's zullen bekende en lokaal bekende DJ's als Critical Mass, Kahlkopf HC, Radiate en Hellter Skellter er een feestje van maken waar nog lang over gepraat gaat worden. Daar het al lang geleden is dat in Club Village een hardcore party heeft plaatsgevonden hebben ze onderstaand nog even de allerbelangrijkste 'Hoe ga je met een Duitse gabber om' punten voor je op een rijtje gezet.

Hoe ga je om met een Duitse gabber?
  • Luister naar de gabber. In plaats van meteen zeggen wat ze moeten doen, kun je gabbers beter zelf laten bedenken wat ze kunnen doen.
  • Laat gabbers zelf de gevolgen van hun gedrag ontdekken. Hij of zij weet het waarschijnlijk morgen toch niet meer.
  • Beloon de gabber. Dat werkt beter dan kritiek geven.
  • Laat de gabber in zijn waarde, wat er op de party gebeurt zal en mag nooit de club verlaten.
  • Serieuze gesprekken kunnen uren duren. Vermijd dus een discussie als je weinig tijd hebt.
  • Samen grappen maken, lachen, drinken, dansen en vertellen wat je hebt gedaan of binnenkort gaat doen, zorgt ook voor een prima contact met de Duitse gabber.


Alleen op Partyflock kun je 2 x 2 gastenlijstplekken winnen en 1 x 2 speciale streng gelimiteerde VIP-Tickets ter waarde van €50 winnen voor deze party. Zet hem dus snel in je Partyflock agenda doe mee aan de winactie en informeer je vrienden over de party. Tot vrijdag 24 oktober in Dortmund. Grenzenlos Feiern!

Tickets bestel je bij koop tickets

3 opmerkingen

de Duitse partygigant Maddox Events


Sorry maar ik moest keihard lachen om dat zinnetje!
Partygigant is een Duitse uitdrukking die niet letterlijk voorsteld wat er geschreven staat en de hele tekst is duidelijk satirisch opgesteld en geschreven. Als dat niet opvalt zal ik me ernstige zorgen maken om mijzelf. (y)

Onderstaand de defenitie van satirisch voor de domme mensen onder ons. ;)

1) op geestige wijze kritiek leverend - 1.1) Hekelend 2.1) Spottend :)

Ik heb er zin in is het al Oktober!!! :woepwoep:

:)

(y)
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 5408, 3317}
Uitspraak van Pascal_1974 op dinsdag 26 augustus 2014 om 11:06:
moest keihard lachen

leider, leider gibt es viel zu viele dumme menschen mit kein anhung! :D

24.10 Grenzenlos Feiern in Dortmund City!

:woepwoep:

(y) ;)

Samstag 18.10.2014 ab 18 uhr - Warming-Up party auf Techno4Ever.Fm Webradio - einem der größten, Deutschen Internetradios!

:woepwoep:
laatste aanpassing