Partyflock
 
­

tech.fabrik viert eenjarig bestaan in Duycker

gepubliceerd door , op
afbeelding tech.fabrik viert eenjarig bestaan in Duycker
Feesttech.fabrik · Secret Cinema
Datumzaterdag 13 september 2014
LocatieDuycker Site
Winactietech.fabrik actie, gesloten
Op 13 september komt internationale dj Secret Cinema naar Duycker in Hoofddorp. tech.fabrik viert dan haar eenjarig bestaan met het grootste techno feest ooit in Haarlemmermeer gehouden, met unieke video- en lichtshow in de grote zaal.

Vorig jaar begon de droom van de drie mannen van tech.fabrik. Een jaar later gaan ze een stap verder met een internationale artiest en een switch naar de grote zaal van Duycker in Hoofddorp. Hun eerste editie vorig jaar was meteen uitverkocht en sindsdien gaat het goed met de organisatie.

De missie van tech.fabrik was het naar Hoofddorp halen van goede feesten, zodat jongeren uit Haarlemmermeer niet meer helemaal naar Amsterdam of Haarlem hoeven te gaan. En dat is ze gelukt! Hoofddorp heeft er een succesvolle feestorganisatie bij.
Daarnaast biedt tech.fabrik dj talent uit Haarlemmermeer een podium om zich aan het grote publiek te presenteren. Ook deze missie leeft tech.fabrik strak na, op iedere editie komt het merendeel van de dj's uit Haarlemmermeer.

De dj's zijn blij met de springplank die tech.fabrik hen biedt. 'Echt gaaf om met een van mijn voorbeelden op te mogen treden! tech.fabrik, bedankt voor deze kans' - Audionism. Voor of na zo'n grote dj mogen draaien zorgt voor extra naamsbekendheid voor de dj talenten.

Op 13 september vindt tech.fabrik plaats in de grote zaal van Duycker in Hoofddorp. Line-up: Secret Cinema, Audionism, Desparadoss en Rajiv Jay. De video- en lichtshow worden verzorgd door 14K Visuals.

Het feest duurt van 22.00 tot 05.00. Kaarten kosten € 11,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl.