Partyflock

Kings of Core Festival: vier stages met meer dan 40 artiesten · Final update

 

Kings of Core Festival: vier stages met meer dan 40 artiesten · Final update

gepubliceerd door , op
Nu is het aftellen echt begonnen en Opende maakt zich klaar voor het hardste en meest diverse festival van het Noorden, Kings of Core Festival. Vier stages, een hele dikke line-up met oa Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Frantic Freak, DaY-már en Bass-D en een prachtige natuurrijke locatie zijn enkele hoofdingrediënten. Hierbij alle info om deze dag gesmeerd te laten verlopen.


Trailer


Tickets
De early bird tickets zijn al enige tijd uitverkocht en de verkoop van regular tickets voor Kings of Core Festival lopen ook behoorlijk door. Deze zijn verkrijgbaar voor slechts €26,50 (ex fee) via kingsofcore.nl.

Early 1:€17,50 (sold out)
Early 2:€20 (sold out)
Regular:€26,50

Overige info
Voordat je Kings of Core Festival bezoekt is het handig bepaalde zaken te weten. Hieronder staan de belangrijkste punten en op de site vindt je de uitgebreide versie.

Openingstijden
De poorten van deze elf uur durende madness zijn geopend van 13:00-00:00!

Het weer
In Nederland is het altijd afwachten hoe het weer op de dag zelf zal zijn. Ondanks dat Piet Paulusma niet de beste voorspellingen geeft verwacht de organisatie met een kleine portie geluk een mooie festivaldag tegemoet te gaan. Mocht het toch wat tegenzitten dan nemen een aantal maatregelen. Twee area's worden in een tent gevestigd en er zullen op het terrein diverse overkappingen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er op locatie poncho's verkrijgbaar. Kortom, je hoeft je geen zorgen te maken dat een buitje de feestvreugde zal bederven.
Mocht de temperatuur wat tegenvallen dan zal dit sowieso geen probleem opleveren, want met deze line-up zal het moeilijk zijn om stil te blijven! Maar neem voor de zekerheid wel voldoende kleren mee die je kwijt kan in de lockers.

Busvervoer
Er is een samenwerking met Party-vervoer.nl aangegaan waardoor vanaf diverse plekken in Nederland een busticket kan worden geboekt. Er gaan dit jaar dus geen pendelbussen tussen CS Groningen of Leeuwarden en Opende. Er zal van te voren geboekt moeten worden!

Mocht je de after van Kings of Core in Sans Souci willen bezoeken dan kan je dit aangeven tijdens het boeken. Let op, dit is een enkele reis! Voor de terugreis kan er gebruik worden gemaakt van de taxidiensten van Sans Souci om naar huis of naar bijvoorbeeld Leeuwarden te gaan.

Let op: Zorg er voor dat jij je tijdig verzekerd van een busticket!
Het is namelijk vol = vol!
Daarnaast worden op 22 augustus de prijzen met 2,50 verhoogd.

Voor meer info over de busreizen, check party-vervoer.­nl.

Parkeren
Er is een bewaakte parkeerplaats gereserveerd voor bezoekers van Kings of Core Festival. Volg hiervoor de routebeschrijving en de instructies van de verkeersregelaars. Voor slechts €5,- kan je daar je auto kwijt.
Let op, auto's die niet geparkeerd zijn op de daarvoor bestemde plek lopen het risico weg gesleept te worden. Deze kosten zijn uiteraard voor eigen rekening.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig en makkelijk je spullen in kan opbergen. Deze staan in de locatie en kan je huren voor €5 (plus €5 borg).

Pinnen
Kaarten en munten kunnen worden betaald met de PIN. Afgezien van de merchandise kan alles worden betaald met deze munten. Cash geld pinnen kan vanaf €20,-. Desondanks het advies om voldoende cash geld mee te nemen!
Let op: De pinautomaten werken op GPS, dus het kan door overbelasting of slecht bereik de pin het tijdelijk niet meer doet. De organisatie adviseert daarom dus nogmaals om voldoende contact geld mee te nemen!

Huisregels
Om alles goed, leuk en vooral veilig te laten verlopen gelden er ook huisregels. Zo geldt er bijvoorbeeld een leeftijdsgrens van 18+. Je kan in alle rust de huisregels nalezen op www.kingsofcore.nl en bij de ingang van het evenemententerrein.

Drugs
Ook Kings of Core Festival conformeert zich aan het lokale beleid, te weten zero tolerance.

Check www.KingsofCore.nl voor alle overige informatie, vragen & antwoorden!

3 opmerkingen

is er strenge controle bij koc ??
Hoe strenger de controle hoe leuker het word :p