Partyflock
 
­ Nederland

Lakedance timetable en laatste info

gepubliceerd door , op
Lakedance timetable en laatste info
5 augustus 2014
Komende zaterdag, 9 augustus 2014 van 13:00 tot 23:00 uur, staat festivalterrein Aquabest voor de tweede keer dit jaar volledig in het teken van Lakedance; Life's a Beach. Na een knallende eerste editie belooft het aankomende zaterdag wederom een klapper te worden. Naast de artiesten van internationale klasse, zal het terrein ook deze editie weer goed gevuld zijn met gezellige mensen, want net als voorgaande edities is Lakedance weer volledig uitverkocht. De spectaculaire closing show en een nog nooit eerder vertoonde 'Big Bang Show' staan garant voor een onvergetelijke zomerse editie. Bekijk hier de timetable en de laatste info!

Timetable


Anthem
Niemand minder dan Basto is dit jaar verantwoordelijk voor het Lakedance 2014 anthem. Deze ervaren dj van grote klasse, heeft in samenwerking met Kerli, de nodige tijd gestoken in deze heerlijke zomerse plaat en met succes! Wat een knaller! Beluister alvast de teaser van Basto ft Kerli – Waking up the Sun (Official Lakedance 2014 Anthem).



Afterparty
Nog geen zin om naar huis te gaan na Lakedance? Dan is dit de oplossing! First Vision organiseert op 9 augustus 2014, in samenwerking met La Fête 040, de officiële afterparty van Lakedance in De De Oude Rechtbank in Eindhoven. Met onder andere Olivier Weiter, Sirena, Monsieur Pompe, STVN & Bace en Ivo Foreal wordt "ENSUITE - The Official Lakedance Afterparty" wederom een after om niet te missen. Zorg dus dat je voldoende energie overhoudt om na afloop van Lakedance nog tot een uurtje of 04:00 door te gaan. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor maar €10,-. Kijk voor meer info en tickets op lafete040.nl.

Hotelarrangementen
Alle Lakedance hotel arrangementen zijn uitverkocht. Het is dus niet meer mogelijk om een Lakedance ticket te boeken in combinatie met een overnachting bij NH Hoteles.

Weer
Niks is zo veranderlijk als het weer. De vooruitzichten zien er gunstig uit, maar kijk voor de zekerheid de dag voor Lakedance nog even op de speciale Lakedance weeronline pagina voor de actuele weersvoorspellingen.

Vervoer
Vanaf station Best rijden er van 12:30 uur tot 00:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein van Lakedance. Een retour ticket kan gekocht worden in de bussen en kost maar € 5,-. Voor bezoekers per auto zijn er voldoende parkeermogelijkheden aanwezig. Kijk voor geplande wegwerkzaamheden en file informatie op vananaarbeter.nl Voor de actuele reisinformatie van het openbaar vervoer check 9292.nl.

Tickets
Lakedance 09-08-14 is uitverkocht! Er zullen dus vanzelfsprekend geen tickets meer worden verkocht aan de deur. Het wordt sterk afgeraden om tickets op de zwarte markt te kopen. Kijk voor meer informatie over het kopen van tickets op www.weetwaarjekoopt.nl.