Partyflock

Luminosity presents Paul van Dyk & Paul Oakenfold

Luminosity presents Paul van Dyk & Paul Oakenfold

gepubliceerd door , op
Met gepaste trots kan Luminosity aankondigen dat in oktober twee grote trance helden van wereld formaat voor het eerst samen komen in het gelauwerde Luminosity hoofdkwartier, de WesterUnie in Amsterdam, namelijk de helden, de levende legendes - Paul van Dyk & Paul Oakenfold. Voor zowel de zevende verjaardag van Luminosity en als deel van het gigantische Amsterdam Dance Event wordt alles in gereedheid gebracht voor een zeer speciale trance-megashow.

Paul van Dyk en Paul Oakenfold staan bekend als de meest actieve artiesten in de dance scene, met uitverkochte tours op alle continenten, als top-acts op ieder groot festival, en zeer succesvolle productie carrières. VANDIT Records en Perfecto Fluoro zijn bewezen de meest vooruitstrevende en consistent innovatieve labels van deze elektronische muziek generatie.

Matthias Paul, beter bekend onder zijn artiestennaam Paul van Dyk, is een Duitse Grammy Award-winnende trance DJ, muzikant en producer. Als een van de eerste echte "superstar DJs", ontving Paul van Dyk als eerste een Grammy nominatie in 2003, in de toen nieuwe categorie van Beste Dance/Electronica album voor zijn release Reflections. Hij werd verkozen tot No. 1 DJ van de wereld in 2005 en 2006, iets wat slechts een handje vol DJs ooit heeft bereikt. Paul van Dyk is de enige DJ die sinds 1998 continue een plek bezet in de Top 10 DJs van de wereld. Daarnaast was hij in 2005 ook de eerste DJ die verkozen werd tot No. 1 door Mixmag. Zijn in 2000 opgerichte Vandit label groeit uit tot een gerespecteerde en zeer succesvolle platenstal en vormt sinds de zomer van 2010 een joint venture met Armada Music. In 2013 werd hij de No.1 DJ aller tijden volgens DJ Mag en vanaf 2007 verkocht hij wereldwijd meer dan 4.5 miljoen albums.

Naast Paul van Dyk en Paul Oakenfold zijn ze erg blij dat ze in de grote zaal de psytrance-meesters Simon Patterson, Jordan Suckley, Ben Nicky en Activa kunnen aankondigen. Zaal 2 wordt gehost door Mental Asylum, met label baas en rijzende ster Indecent Noise aan kop, naast speciale back 2 back optredens van Mark Sherry, Angry Man, Sebastian Brandt, James Dymond, Eddie Bitar, Johan Ekman, Allan Morrow, Jase Thirlwall, Robbie Van Döe, Jonathan Carvajal en Sam Jones.

Met uitverkochte events in 2013 en 2014 en gerespecteerde artiesten als Paul Oakenfold, Neelix, Astrix, John 00 Fleming, Simon Patterson, Chicane, Sean Tyas, John O'Callaghan, Bryan Kearney, Kai Tracid, Andy Moor, Giuseppe Ottaviani, Solarstone – belooft woensdag 15 oktober wederom een gigantisch productie spektakel en een baanbrekend moment in de geschiedenis van Luminosity te worden.

Zorg dat je de unieke samenwerking van deze super trance legendes niet mist en pak die early bird tickets - dit evenement verkoopt gegarandeerd uit!

Luminosity Events zorgt met deze massive line-up voor een speciale ADE editie die garant staat om niet snel vergeten te worden!


Kaarten zijn nu verkrijgbaar via luminosity-events.nl en See Dance en kosten €25 ex fee.

2 opmerkingen

vet alleen jammer dat dit weer op Woensdag is !!
Uitspraak van DON BRIT op donderdag 31 juli 2014 om 14:43:
vet alleen jammer dat dit weer op Woensdag is !!

Daar merk je niets van als je lekker staat te dansen dan ;-)