Partyflock

Timetable Dance Nature bekend · App Dance Nature binnenkort te downloaden

 

Timetable Dance Nature bekend · App Dance Nature binnenkort te downloaden

gepubliceerd door , op
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als Erick E, Shermanology, ROOG, Funkerman, Sied van Riel, La Fuente en Jordy Dazz. Het festival telt maar liefst 21 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is gemaakt. Afsluiters zijn Sidney Samson (Dance), Marcel Woods (Trance) en ROOG (House).

De afgelopen weken is er bovendien hard gewerkt aan de app van Dance Nature. iMediaStars heeft inmiddels de laatste handelingen verricht, waardoor de app binnenkort te downloaden is via de appstore. De app maakt het mogelijk om tijdens het festival foto's met elkaar te delen en de programmering te bekijken.

Het festival vindt zaterdag 30 augustus plaats op Landgoed Velder in Liempde (gemeente Boxtel), dat precies tussen Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is gelegen. Hierdoor is het goed bereikbaar, ook via het Openbaar Vervoer.

Uniek is de ligging midden in de natuur, die onder meer te beleven zal zijn via een zogenaamde sky-watch. Daarmee heeft het meer inhoud dan alleen dans en muziek. Hierdoor krijgt het festival een bijzonder karakter en veel sfeer.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 29,50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via Ticketveiling.

De line-up en timetable zijn te vinden op www.dance-nature.nl/line-up