Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers SummerCruise vaart uit in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
22 juli 2014
Goed nieuws voor de liefhebbers van Latin Lovers en bootfeesten, want het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt nu met haar Summercruise naar Rotterdam: zaterdag 16 augustus!

Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal aanmeren in Rotterdam aan de parkeerplaats bij de Plantagelaan, vlakbij De Esch. Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden en de beste latin beats komen van de artiesten Franky Rizardo, Stefan Vilijn, Marlldexx, Aldair Silva, Chris Rox, Jasper Clash, MC Dirty B en dan is er ook nog een tweede area met hip hop, r&b en classics met DJ Superior, Ferdows en Jerick Salvain!

Uniek en voor het tweede jaar, de enige echte Latin Lovers Summercruise. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland, op de Hollandse wateren en de Rotterdamse Maas, ontzettend leuk! Bootfeesten zijn altijd legendarisch en Latin Lovers tilt dit nog even naar een hoger niveau. Een super dik decor, een nieuw geluidssysteem en nog veel meer wat nog een verrassing mag blijven.

Latin Lovers heeft op de Summercruise de beschikking over twee zalen en deze zullen ook beide open zijn. In de main staan de headliners Franky Rizardo en Stefan Vilijn, die naast hun drukke festival schema altijd graag tijd maken voor Latin Lovers. De helden van de nieuwe lichting Marlldexx en Aldair Silva mogen op deze editie natuurlijk niet ontbreken en uiteraard staan de krachtpatsers Chris Rox en Jasper Clash ook op de boot! De avond wordt gehost door MC Dirty B en in de andere zaal zullen DJ Superior (bekend van Waarom Daarom) Ferdows (bekend van Super Rich Kids) en Jerick Salvain iedereen trakteren op de meest sexy hiphop en classics.

Boarding?
De Latin Lovers Summercruise zal aanmeren aan de Plantagelaan bij de parkeerplaats, vlakbij de Esch in Rotterdam (zie kaartje) De deuren van de Cruise gaan open om 22.00 uur en de boot zal om 00.00 uur gaan varen, zorg dus dat je voor die tijd op de boot bent!

Tickets & ladytickets
Tickets voor het leukste bootfeest van Nederland kosten 12,50 euro en speciaal voor de dames (en die zijn er altijd in grote getale aanwezig op Latin Lovers) zijn er de befaamde Ladytickets. Voor maar slechts 17,50 euro kunnen er twee dames op een ticket op onze boot.

Let op, er zijn voor de Summercruise maar 100 Ladytickets beschikbaar dus weer er snel bij want op = op! Kaarten zijn online te bestellen via koop tickets en normale kaarten zijn ook te koop bij een Primera winkel bij jou in de buurt.