Partyflock
 
­ Nederland

Ultrasonic Festival · All you need to know

gepubliceerd door , op
De regio Utrecht staat dit weekend in het teken van Ultrasonic Festival op het recreatiegebied van de Maarsseveense Plassen. Omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen kan je op zaterdag 26 juli weer maximaal los op de beste house, techno, hardstyle, trance, progressive en eclectic. Op dit speelparadijs aan de magische Maarsseveense Plassen beleef je het ultieme zomergevoel terwijl je op je slippers in het zand geniet van lichtshows en visuals met als knallende finale een vuurwerkshow.

Het belooft een geweldige dag te worden zaterdag. Housequake, die exact tien jaar geleden dit nieuwe concept uitprobeerden op de Maarsseveense Plassen, staan geboekt voor een vroege set. Vanaf 13:00 uur wordt je door dit duo (ROOG & Erick E) vermaakt op de Ultrasonic Mainstage. De totaalbeleving van het speelparadijs wordt compleet gemaakt met de gratis kermisattracties op het terrein en het weer gooit er een extra schepje bovenop. De voorspellingen zien er goed uit!

Ga voorbereid op pad. Hieronder vind je de laatste info voor zaterdag maar kom alvast in de stemming met de de timetable hieronder

Timetable en plattegrond

  • Hardlife
  • za 12:00 - 13:30:  Nederland hardstyle
  • za 13:30 - 14:30:  Nederland hardcore, hardstyle
  • za 14:30 - 15:30:  Nederland hardcore, hardstyle
  • za 15:30 - 16:30:  Verenigde Staten Nederland hardstyle
  • za 16:30 - 17:30:  Noorwegen Nederland hardstyle
  • za 17:30 - 18:30:  Australië hardstyle
  • za 18:30 - 19:30:  Australië Nederland hardstyle
  • za 19:30 - 20:30:  Polen Nederland hardstyle
  • za 20:30 - 21:30:  Nederland hardstyle, trance, hardcore
  • za 21:30 - 23:00:  Nederland hardstyle
  • · MC Nederland hardcore, hardstyle




Kaartverkoop
De laatste week is ingegaan en de kaartverkoop gaat momenteel erg hard! Wees op tijd en haal hier je kaarten.

Weersvoorspelling
Het weer ziet er goed uit. Een zonnetje, een wolkje en een graadje of 26. Perfect festival weer waar het goed toeven is aan het strand van de Maarsseveense Plassen! 's Nachts daalt de temperatuur naar 14 graden dus neem een vest mee. Er zijn genoeg kluisjes om je spullen in op te bergen. Smeer je goed in. Zonnebrandcrème is alleen toegestaan mits de verpakking onaangebroken is. Op het terrein is er ook insmeerbalie en is er ook zonnebrandcrème verkrijgbaar.

Vervoer
Per auto
Neem, rijdend op de A2, afslag 6 Utrecht Noord/ Maarssen en volg de borden 'Parkeren Ultrasonic'. Kom je vanaf de A27, dan neem je afslag 31, richting Maarssen en volg je de borden 'Parkeren Ultrasonic'. Volg de instructies van de verkeersbegeleiders. Zij sturen je naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. We raden je echter aan om met het openbaar vervoer te komen.

Parkeren
Parkeren kan op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen bij het festivalterrein. Volg de aanwijzingen van de medewerkers voor een soepel en snel verloop. Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen, wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te komen. TrafficSupport biedt je via Onlineticket.nl nu ook de mogelijkheid om je kaartje voor het parkeren in de voorverkoop aan te schaffen. Het scheelt tijd en geld en zorgt voor een snelle doorstroom op de dag zelf. Bestel online en je betaalt slechts 8 euro. Kom je bij het parkeerterrein aan zonder kaart, dan bedragen de kosten 12 euro.

Bestel hier je parkeerkaart in de voorverkoop.

Openbaar vervoer en pendelbussen
Vanaf NS-station Utrecht CS (bij de Veemarktplein, voor de ingang van de Jaarbeurs) vertrekken de eerste pendelbussen om 11.30 uur naar het evenemententerrein. Deze blijven gedurende het hele evenement rijden. Een retourticket voor de pendelbus kost € 5,- in de voorverkoop en € 8,- bij de pendelbushalte. Bestel hier je pendelbusticket in de voorverkoop.

Plan je route via www.9292.nl.

Fiets
Vanuit Utrecht fiets je richting Maarssen en volg je de fietsborden 'Maarsseveense Plassen'. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken vlakbij de hoofdingang van het festivalterrein. Er is een bewaakte fietsenstalling waar je tegen een kleine vergoeding je fiets kwijt kan.

Kluisjes
Nieuw dit jaar op Ultrasonic: De kluisjes met een pincode. Deze zijn te huur voor € 7,-. De voordelen zijn eindeloos. Je hoeft geen borg meer te betalen. Je hoeft niet op zoek naar degene met de sleutel als je even naar je kluisje wilt. Je hoeft niet in de rij om je borg terug te halen, etc. etc.
Tip voor de pincode: Maak er een foto van en laat het briefje achter in je kluis. Dan kan je die ook niet kwijtraken.
Hou er rekening mee dat het in de avond kan afkoelen. Neem dus voor de zekerheid minimaal een extra vest mee. Er zijn genoeg kluisjes om je spullen in op te bergen.

Huisregels
Zorg dat je de huisregels in acht hebt genomen. Deze zijn te vinden op de website (Ultrasonic.nl) en duidelijk bij de ingang na te lezen. Daarin staat o.a. dat de minimumleeftijd 18 jaar is (legitimatie verplicht), dat bezit van en handel in drugs verboden is, meegebrachte drank en etenswaren niet is toegestaan en dat alles wat verder verboden is, uiteraard ook niet mag bij Ultrasonic. Lees het voor de zekerheid na.

Eén minuut stilte
Bij de vliegtuigramp in Oekraïne zijn er 298 mensen omgekomen, waarvan 193 Nederlanders. Onder hen waren 4 mensen uit Maarsen. Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden gaat om 20:00 uur het geluid één minuut uit en vraagt de organisatie alle bezoekers één minuut stil te zijn.

Tot slot
Check deze en meer info op www.ultrasonic.nl. Het laatste nieuws volg je natuurlijk op de Facebook Fanpage en de Ultrasonic Facebook Eventpage (meld je aan!) Zo blijf je ook op de hoogte van leuke acties. Volg Ultrasonic Festival ook op Twitter en tweet mee met de officiële hashtag #UTS14.

Rest de organisatie alleen nog te zeggen dat ze heel veel zin hebben om samen met jullie een mooie dag te beleven aan de Maarsseveense Plassen!

Geniet van het leven! Let's all unite at Ultrasonic Festival!

5 opmerkingen

We zullen dit nog even dik drukken:
Eén minuut stilte

Bij de vliegtuigramp in Oekraïne zijn er 298 mensen omgekomen, waarvan 193 Nederlanders. Onder hen waren 4 mensen uit Maarsen. Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden gaat om 20:00 uur het geluid één minuut uit en vraagt de organisatie alle bezoekers één minuut stil te zijn.


Zo'n minuut stilte is ronduit impressive, op Electronic Family was het ook afgl. weekend :O
laatste aanpassing
Mooi gebaar inderdaad! Donderdag ochtend nog in Oekraine en 's avonds hoor je wat er is gebeurd, was best bizar.

Dit feest als optie voor de ISOS area, afsluiten met Menno is me tot nu toe altijd meer dan goed bevallen!
Afgelopen zaterdag bij Electronic Family stonden er verschillende waterpunten. Gezien de weersvoorspelling voor as weekend wordt het weer een hete dag. Doet Ultrasonic hier iets mee? Of wordt het druk bij de EHBO door mensen die bevangen zijn door de hitte? Ik neem iig mijn plantenspuit weer mee (zoals ook op EF), zodat ik mezelf en mijn vrienden lekker nat kan houden (en koel ;) )
laatste aanpassing
Ik heb er zin in! :hyper:
Temperatuur is daar te laag voor SugarBabe.
Gebeurt pas als de 30 graden in de buurt komt.