Partyflock
 
­ Nederland

R&B Allstars met extra slordige editie in Zeezicht

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 juli is het tijd voor een extra slordige editie van R&B all stars met als live act de hip hop all stars van de SlodderVosGang! Ja, je leest het goed, de hele gang! Frontman hele meneer Adje Donnie B#$@% is in the building. Hij komt samen met Nederlands hardst rijzende ster Cho en Jowy Rosé. Adje Donnie is één van de bazen in de Nederlandse hip hop scene. Als de eerste noten van hele meneer in de club beginnen te spelen, weet iedereen hoe laat het is: tijd om los te gaan! Sloddervos is niet voor niets de hardste gang in de scene. Ben je nog niet bekend met de Nederlandse hip hop scene, check dan Cho zijn nieuwe keiharde single Linked Up! Zaterdag 26 juli gaat zeker exploderen!

Rhythm & blues
R&B is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B, hip hop, swingbeat, oldskool en black music vallen allemaal onder deze afkorting. Ook op zaterdag 26 juli zal Zeezicht jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Uiteraard moet ook deze editie knallen, daarom worden met trots de volgende R&B all stars gepresenteerd voor zaterdag 26 juli:

Line up
Don John
dj=Bronx DJ]
Rodney Music
Be Easy
Special perfomance by: SlodderVosGang

Special ladies night
R&B all stars wordt een speciale ladies night. Er worden overal en nergens lady tickets uitgedeeld. Als jij één van die lady tickets hebt weten te bemachtigen, kom je als dame voor 00:00 uur gratis naar binnen.

Ze werken met een gastenlijst tot 00:30 uur. De hosting wordt gedaan door Michelle (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de voorverkoo €7,50 (excl. fee) via koop tickets. Een gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en JIJ zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!