Partyflock

Het hardste festival van het Noorden is terug: Kings of Core Festival

 

Het hardste festival van het Noorden is terug: Kings of Core Festival

gepubliceerd door , op
Zet in de agenda een dikke rode kruis bij 23 augustus, want grote kans dat je dan in extase verkeerd op Kings of Core Festival! De locatie is hetzelfde, want recreatiegebied Strandheem (Opende) behoort zeker tot een van de mooiste locaties van het Noorden. Met meer dan 40 artiesten (Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Bass-D, DaY-már, Negative A, Thera, etc) verdeeld over vier stages beloofd ook deze editie weer een dikke knaller te worden!

Het kan altijd harder, beter en mooier en dat gaat gebeuren tijdens deze nieuwe editie van Kings of Core Festival! Dit prachtige recreatiegebied zal worden omgetoverd tot een meer dan waardig festivalterrein waar wederom vier vette stages uit de grond worden gestampt.
De hardcore liefhebber komt hier zeker aan zijn trekken want drie van de vier stages staan in het teken van verschillende soorten hardcore. Op de KoC Mainstage staan de nodige hc bazen garant voor de beste hedendaagse hardcore. In de God's of Fury area kan je keihard raggen op de de ruigste subgenres van hardcore en de Legends of Core stage staat in het teken van de rijke geschiedenis van hardcore. Tenslotte zal op de vierde area ''The Outside Empire'' de hardste en meest rauwe hardstyle ten gehore worden gebracht. Dit genre is bijna niet meer te onderscheiden van hc, waar Noize Suppressor en DaY-már tegenwoordig een track van Chain Reaction in hun repertoire hebben opgenomen.

Line-up
Vorig jaar stonden onder meer Partyraiser, Noize Suppressor, Tieum, Promo, The Outside Agency, DaY-már, Darkraver en Frantic Freak achter de decks. Ook dit jaar bestaat de line-up weer uit de nodige toppers, check hieronder de volledige programmering voor Kings of Core Festival 2014:

KoC Mainstage
Angerfist
Partyraiser
Tommyknocker
Unexist
G-Town Madness
Amada
Tomcat
Aggressive
Phonzo
Wolf
Winnaar DJ-Contest
MC: Drip

Legends of Core
Frantic Freak
Bass-D
Dione
Leviathan
The Philosopher
Dutch Movement
Gabber Syndrome
Rabies
Villain
Sinister
Hazes
Putty
MC: Mozhard

Gods of Fury
Dr. Peacock
DaY-már
Negative A
Dither
(live): N-Vitral
Cruz Control
Deviate
Pathogen
CybrQ
MC: Out of Control

The Outside Empire
Thera
Delete
Deetox
Thyron
Jason Payne
Diabolic
Twin Towers
Spirit
Influentialz
Kalas
Chronic Error
MC: Triggah

Tickets & info
De kaartverkoop voor Kings of Core Festival loopt al even en men heeft er zin in. Inmiddels zijn er alleen nog regular tickets verkrijgbaar voor slechts €26,50 (ex fee)!
De poorten zijn geopend van 14:00-00:00 voor personen vanaf 18 jaar en ouder.
Voor meer info over het hardste festival van het Noorden, check kingsofcore.nl!

Tickets
Early 1:€17,50 (sold out)
Early 2:€20 (sold out)
Regular:€26,50

Aftermovie Kings of Core Festival 2013

1 opmerking