Partyflock
 
­

Aanstaande zondag Crypsis, Warface, Artifact live and many more

gepubliceerd door , op
flyer Sun-NRG
FeestSun-NRG · The 2 year anniversary of nrg vibe
Datumzondag 20 juli 2014
LocatieFuel Site
WinactiesSun-NRG actie, gesloten
Sun-NRG actie, gesloten
Sun NRG event vindt jaarlijks plaats bij Beachclub Fuel te Bloemendaal aan zee. Het knusse en gezelligste raw hardstyle / hardcore minifestival van de regio. De line-up spreekt boekdelen, want het gaat een avondje vol knalwerk worden. Je kan kan gaan genieten op het tweejarig bestaan van NRG VIBE van de volgende artiesten: Crypsis, Warface, Artifact (live), Cold Case, Jason Payne, Up Syndrome, D-Style, TBS, MC Tellem.

Warm up sets by Up Syndrome & TBS
NRG VIBE agenda
Hieronder lijstje met alle NRG VIBE feestenSocial media
Maak gebruik van de hashtag #sunnrg wanneer je iets over het evenement post op soical media en help mee Sun NRG trending tropic te maken.

Wil je op je hoogte blijven van de laatste aftermovies en promovideo's van NRG VIBE navigeer dan naar: Youtube

Facebook-event

Lockers
Bij Sun NRG zullen er kluisjes aanwezig zijn waar je veilig je spullen in kunt opbergen.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid boven aan de boulevard. Kosten zijn €2,30 per uur of ongeveer €15 voor een dagkaart.

Openbaar vervoer
Vanaf Haarlem centraal en station Zandvoort vertrekt elk half uur bus 81 deze stopt bij het centrale punt bloemendaal aan zee vanaf daar is het 2 minuten lopen naar Beachclub Fuel.
Vanaf station Zandvoort kun je ook een taxi nemen naar Bloemendaal (taxi kosten ongeveer € 10,00) Uitstaphalte is Bloemendaal aan Zee. De laatste bus richting Haarlem vertrekt om 00:05 uur en om 00:30 is de laatste richting Zandvoort. Ook is er nog een laatste trein die vanaf Zandvoort om 00:54 vertrekt richting Haarlem.

Tickets
De kaarten voor SunN NRG zijn te koop via Ticketscript en www.nrgvibe.nl/tickets voor slechts €12,5 en aan de deur voor €15.

Timetable