Partyflock
 
­ Nederland

Raving Nightmare · The final Temptation
20 Year anniversary 1994-2014

gepubliceerd door , op
Raving Nightmare
7 juli 2014
FeestRaving Nightmare · The Final Temptation (20 yrs anniversary 1994-2014)
Datumzaterdag 8 november 2014
LocatieMECC Maastricht Site
The agents of brutality... see them come infinitely
A living nightmare... asleep but still aware...
Its time to the enact the final scene...
All creatures are out of exile... Coming to play mindgames...
For the last time exhumed through the corridors of time.
There's no way to undo what already has been done...

Raving Nightmare – The final Temptation (20yrs anniversary 1994-2014)
Ben jij in de periode 1994-2013 op één van de vele Raving Nightmare edities flink uit je dak gegaan? Eén keer of vele malen in de Peppermill te Heerlen, Platte Zaol te Maastricht, Tarm Centre te Köln Duitsland, Mecc te Maastricht, König Pilsner Arena te Oberhausen Duitsland, Brabanthal te Leuven België, Turbinenhalle te Oberhausen Duitsland, ArtCube te Gent België, Rijnhal te Arnhem, Carte Blanche te Weert etc...? Markeer dan zaterdag 8 november 2014 met een vette stift in je agenda! Want dan keert het beruchte en succesvolle concept voor de laatste keer terug. Twintig(!) jaar vol met vele edities in verschillende locaties en landen is de aanleiding om nog één keer het Raving gevoel te beleven. Alle hardcore generaties van toen tot heden worden aangeroepen. En deze mag je niet missen want het zal tevens de laatste editie worden! Het concept krijgt met deze editie een waardige afsluiting van een lange en mooie periode Hardcore.

Het Mecc in Maastricht wordt in twee tijdsperiodes verdeeld; de 1994-2004 generaties en de 2004-2014 generaties. Van 2004 t/m 2009 was het Mecc al het toneel van een jaarlijkse editie. Daarna werd het even stil voor wat betreft deze locatie. Het Mecc is de laatste drie jaar weer vol in de picture met diverse Dance events. In maart 2013 en mei 2014 werd er al een testcase gehouden met enkele harddance concepten. Nu is de tijd rijp voor het echte knalwerk en keert Raving Nightmare terug voor de allerlaatste editie, op een manier zoals nooit tevoren.
De technische productie van dit evenement is in goede handen, niets zal aan het toeval worden overgelaten en alles zal geheel in het thema worden uitgevoerd.

Een selectie van de beste dj's en een combinatie van verschillende live acts die in deze periode's veelvuldig te bewonderen waren zullen worden verdeeld over de 2 generatie area's. Ieder van hun krijgt een opdracht mee, zodat deze final fight een onvergetelijke beleving zal worden voor al die generaties van trouwe bezoekers! De komende maanden zullen memorabele beelden uit het archief worden gehaald en wie weet kom je jezelf nog ergens tegen op een van die foto's of video opnames!

Line-up
Partyraiser
Live: Noize Suppressor
Neophyte
Paul Elstak
Promo
Live: Evil Activities
Ruffneck
Unexist
Tieum
The Stunned Guys
The The Darkraver
Vince
J.D.A.
Triax
Panic
Lenny Dee
Akira
The Viper
Tommyknocker
Ophidian
D-Passion
Predator
The Outside Agency
Endymion
The DJ Producer
Art of Fighters
Live: Jones & Stephenson
Rob & MC Joe
Live: PCP feat Marc Acardipane & The Ultimate MC
Franky Jones
UHM Allstars (Mr. Sinister, D-Ceptor, Newstyler, X-treme, Pita, Mol, Crosswire, MC Sonik)
Mc Tha Watcher
MC M-Shane
MC D-Style
VJ 3DJL

De teaser kun je hier bekijken:



Tickets
Het is nog even tot 8 november maar de ticketverkoop is al gestart. En hoe! De early bird tickets waren binnen een mum van tijd uitverkocht! Maar om de fans toch nog tegemoet te komen kun je naast een regulier ticket à € 37,50 ex fee een Fastpass kopen. Bij de Fastpass heb je een snelle ingang, krijg je direct 8 consumptiemunten en betaal je slechts € 52,50. Pak je voordeel en verzeker je van je aanwezigheid! Alle tickets kun je bestellen via www.u-h-m.com/tickets/

Traditiegetrouw kan een VIP deck ook hier niet uitblijven. Maar liefst 2 vip decks, een in elke tijdzone, zullen beschikbaar zijn. Dus wil je de Raving periode volwaardig afluiten? Dan zijn deze zeer exclusieve VIP tickets (drinks en food all in) online te verkrijgen en ze kosten € 129,50 ex fee.

Busreizen
Door Party Vervoer zullen er in het Zuiden van Nederland (Vanaf de lijn Nijmegen–Uden-Eindhoven-Valkenswaard en alles wat daaronder ligt- busreizen worden georganiseerd. Deze kun je ook zelf organiseren en nog een leuke korting en extra's aan overhouden! Check www.party-vervoer.nl voor beschikbare reizen en houd de website www.ravingnightmare.nl in de gaten!

19 opmerkingen

Hopppaaaaaa :D
 
ze missen toch nog iemand in die line up ze :s vaste waarde van elke raving ze dj kristof
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaving! (y)
 
Uitspraak van Megalodon || Opperstamper op maandag 7 juli 2014 om 20:05:
En ook een bijbehorend legendarisch anthem zoals "The Prophecy Unfolds" of "Nocturnal Rituals" ?!?! :woep:


Precies!! :-D
Ben eens heel benieuwd. Aan de line up zal het zeker niet liggen:respect: Beter ook idd dat er 2 zalen zijn:D
Mijn laatste Hardcore feest was in 2005.. Maar voor de final Raving Nightmare wil ik best een uitzondering maken!! Platte zoal was echt zooo vet altijd vroeger! 1994-2004 spreekt mij erg aan, dus ga maar even een kaartje halen :)
Tsja, UHM is al een reden om niet te gaan. Tel daarbij de locatie en de saaie line-up erbij op.
"De komende maanden zullen memorabele beelden uit het archief worden gehaald en wie weet kom je jezelf nog ergens tegen op een van die foto's of video opnames!"

Dan maar hopen dat ze die van mij kwijt zijn geraakt...;-) Platte zoal was altijd gare bedoeling :-)
Super locatie was dat met perfect geluid!
Uitspraak van Pascal_1974 op dinsdag 8 juli 2014 om 18:57:
Tsja, UHM is al een reden om niet te gaan


wat is er mis met UHM dan?


ZIN IN :D
laatste aanpassing
Uitspraak van toerist op vrijdag 11 juli 2014 om 13:27:
Ja, nu begrijp ik wél wat je bedoeld :lol:


haha... sorry! Als ik hier alles neer moet plempen, dan word ik gebanned :P