Partyflock
 
­ Nederland

Click at the beach dit weekend in Karavaan Scheveningen

gepubliceerd door , op
Click at the beach
26 juni 2014
Komende zaterdag strijkt Click voor het eerst neer bij de legendarische strandclub De Karavaan in het altijd op dreef zijnde Scheveningen. Naast de kwartfinale op drie grote schermen een fijn rijtje Hollandse topjongens achter de decks. Olivier Weiter, Wouter de Moor, Bram Fidder, Stefano Richetta en Shimmer zorgen tot diep in de zomernacht voor technovertier naast het ongetwijfeld nodige voetbalgeweld.

Click en het strand zijn een bewezen combinatie. Al jaren zet de organisatie en vooral haar toegewijde publiek De Kust van Bloemendaal in lichterlaaie met dijken van zomeredities met een scherp aanbod aan maatgevende technohelden. Hoogste tijd dan ook om de handen ineen te slaan met De Karavaan in Scheveningen. Een strandclub met zelf de nodige ervaring aan party historie en glorie.

Als de wind uit de juiste hoek komt schrijven zaterdagavond onze jongens in Brazilie geschiedenis. Daarnaast is het de beurt aan Hollandse toppers en Click helden Stefano Richetta, Wouter de Moor en Olivier Weiter om de finale in te zetten. Voor de tweede keer op Click is Bram Fidder. Een rijzende en vooral fonkelende ster aan het firmament. Een jongeling die zich kranig staande weet te houden tussen internationale grootheden. Eigenzinnig elektronisch geluid en gegarandeerd knallen. Shimmer is sinds begin 2014 geadopteerd door Click. De van oorsprong Colombiaanse Jair heeft in korte tijd een indrukwekkend CV opgebouwd met producties op labels als Katermukke, Armada en SlEazy Deep in de koffers van de groten der aarde. Op Click at the Beach onderstreept hij het strandgevoel met gebalde spierballen.

Om het Hollandse strijdthema te onderstrepen is de toegang tot De Karavaan voor deze unieke avond gratis. De enige moeite die gedaan moet worden is in opperbeste stemming naar de kust van Scheveningen komen. Click at the Beach, De Karavaan en een rijtje lekkere artiesten zorgen voor de rest. En onze jongens in Brazilie? Dat komt helemaal goed. Tot daar.