Clicky

Partyflock
 
­

Deze zomer eerste Pleinvrees festival

gepubliceerd door , op
Het eerste Pleinvrees festival is deze zomer eindelijk een feit. Een dag vol met de fijnste melodieën sluit Pleinvrees Heroes op zaterdag 6 september het festivalseizoen af. Op een groene, mooie en veelzijdige locatie in Amsterdam zullen ze 23 Heroes, verdeeld over drie stages, aan het werk zetten

Line-up
Oliver Koletzki, Alle Farben, Kölsch, Robin Schulz, Andhim, Oliver Schories, Illesnoise en Gabriel Ananda zijn een kleine greep uit de 23 koppige line-up. Pleinvrees is een familie en 6 september is een dag waarop haar zelf gecreëerde helden een podium krijgen. Ook is er met namen als Konstantin Sibold, Vaal, Rampue, Young Marco en Joscha Berg ruimte voor toekomstige helden.


Nu de kogel eindelijk door de spreekwoordelijke kerk is en het eerste Pleinvrees festival een feit is, wordt er met man-en-macht gewerkt om iets bijzonders neer te zetten. De eerste brainstormsessies zijn veel belovend. Tijd om het achterste van de tong te laten zien op 6 september.

Voorverkoop
De kaarten gaan trouwens als warme broodjes over de digitale toonbank. Ruim tweederde van alle tickets zijn nu al verkocht. Een gewaarschuwd mens schijnt voor twee te tellen.

Koop je tickets bij Ticketscript

Aftermovie 2013: