Partyflock
 
­ Nederland

Beachrockers Festival telt af naar 5 juli

gepubliceerd door , op
Met nog drie weken te gaan is het aftellen naar Beachrockers 2014 officieel begonnen. Zaterdag 5 juli is Recreatiepark de Ulesprong weer het decor van het meest zomerse festival van het Noorden: Beachrockers Festival. Nog nooit werden er al zoveel tickets in de voorverkoop verkocht voor Beachrockers Festival. De line-up van Beachrockers Festival is dit jaar gevarieerder dan ooit. Drie area's met drie verschillende stijlen zorgen er gegarandeerd voor dat het volop feest zal zijn!

Op de mainstage staan internationale sterren zoals Yellow Claw, Quintino & Billy the Kit geprogrammeerd. Deze acts vliegen de hele wereld rond (in hun privé jets) om hun muziek ten gehore te laten brengen. In de Mengelmoes wordt de bezoeker getrakteerd op een 'mengelmoes' van verschillende muziekstromingen, van Michael Jackson tot Beyonce. Daarnaast voegt Beachrockers Festival dit jaar een derde area toe: de Surfclub. In de Surfclub staan acts geprogrammeerd zoals Danny Panadero, The 90s Are Back & de Kroegtijgers. Daarnaast kan de bezoeker,zelf ook nog een karaoke nummertje zingen. Gezelligheid staat centraal in deze nieuwe area.

Mainstage
Quintino
Yellow Claw
Billy the Kit
D-Rashid
Dirtcaps
DJ Punish
Dani L. Mebius
Praia del Sol
Essentials
San Marchello
NiQue
MC Marboo & JPackMCMC

Mengelmoes:
Ran-D
Phalerieau
Girls Love DJs
Irwan
ChildsPlay
Dirrty Berry
Dutch Movement
Jurab
Vintage Boy]
DJ Puri
MC Dimitri Nikita & Mads Rameau

Surfclub
The 90s Are Back
Kroegtijgers
Danny Panadero & de Silent Disco
Zanger Jan Joost
De Grote Karaoke Show met DJ Lexie
Danny da Costa
Robin Roij
Danny de Boer
Phunk le Chique

Tickets
De tickets voor Beachrockers Festival gaan snel, net als vorig is de kans groot dat het wederom uitverkocht gaat raken. Kaartjes kunnen worden besteld via koop tickets. Maar kaarten kunnen ook worden gekocht bij de MIN12 in Sneek, Leeuwarden en Harlingen. Bij aanschaf van een kaartje ontvangt de koper een gratis ijsje. In Joure kunnen kaarten gekocht worden bij Doppio Espresso, waar de koper een gratis kopje thee of koffie krijgt bij een kaartje. In Sint Nicolaasga kunnen kaarten worden gekocht bij Bar Cafetaria de Gaast. In Lemmer verkoopt The Dockside kaarten voor Beachrockers Festival. Daarnaast kunnen er ook kaarten worden gekocht in elke vestiging van de Primera in Nederland. Let op, er is geen ticketverkoop aan de deur.

Busvervoer
Beachrockers Festival wil graag alles in het werk stellen om haar gasten een zo mooie mogelijk dag te geven. Daarom regelen ze ieder jaar vanuit Lemmer, Joure, Sint Nicolaasga & Heerenveen busvervoer. Het busschema staat op de website! Vanuit Sneek heeft Café Mootz een eigen bustour geregeld, twitter @cafemootz voor meer informatie. Mensen uit Leeuwarden kunnen via de trein, op station overstappen in de Beachrockers bus.

En er is meer... veel meer Beachrockers Festival 2014 zal alle zintuigen van de bezoekers prikkelen! Voor alle informatie rondom Beachrockers Festival kun je naar de website gaan: www.beachrockers.nl