Partyflock
 
­ Nederland

Bigger en Better komt nog groter en beter terug

gepubliceerd door , op
Op zondag 6 juli presenteert Bigger Better een Bigger en Better editie op het Bloemendaalse strand bij de leukste beachclub van Nederland, Bloomingdale. Na een uitverkochte NYE editie in de Brabanthallen is het tijd om 'the Dutch Eclectic Experience' Bigger Better naar de randstad te brengen, waar ze speciaal voor de echte die hard feestgangers de tofste eclectische line-up hebben opgesteld.

Voor dit event wordt beachclub Bloomingdale helemaal omgebouwd naar iets 'groters' en 'beters'. Er zullen twee area's zijn en maar liefst 17 artiesten optreden, die van 17:00 tot 0:00 uur een Bigger Better afsluiting van je weekend gaan verzorgen midden in deze heerlijke zomerse tijd. Je zomer zal niet compleet zijn als je deze Bigger Better editie niet hebt meegemaakt.

Line-up
The Flexican & Sef
FS Green
Irwan
Rob Black
FLAVA
Abstract
Lady Bee
BIGGI
Romina Luciana
Johnny 500
Sebastian Floris
Mr. Boston
Washington
MC Fit
Massive MC

Tickets
Dus ben jij klaar om 'the Dutch Eclectic Experience' te gaan beleven met dj's als The Flexican & Sef Irwan, FS Green en velen andere? Koop dan je ticket nu via koop tickets! De vorige editie was binnen no-time uitverkocht, dus wees er op tijd bij!