Partyflock
 
­ Nederland

Eindelijk weer stampen in Almere

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 juli kan niet lang genoeg duren. Na een hele dag festival plezier kun je in Almere nog even een paar uurtjes door. Waar de rest ophoudt ga jij door. Vanaf half elf zijn de echte diehards van harte welkom op Bloody Maniacs. Dit gratis evenement staat dan in het teken van vette hardcore in zaal 1 en voor wie hard niet hard genoeg is, zaal 2 frenchcore en terror.

Eindelijk Weer heeft een capaciteit van ruim 1000 man en door de gunstige ligging geen geluidslimiet! En dat moet als muziek in de oren klinken van elke hardcore liefhebber.

Ben je na zo een dag stappen echt bijna door je geld heen? Het leven is al duur genoeg zeg maar. Dan heb je nu mazzel! Niet alleen de entree is gratis maar je maakt ook nog eens kans op 5 drank munten via de Partyflock actie

Zoals jullie gewend zijn van de Bloody feesten is het geluid weer veelste hard, de entree gratis en...de line-up altijd een grote verrassing! Maar wees slim en kom op tijd! De entree is tot half 3 en we gaan door tot 6. Slapen is voor apen.

FAQ Bloody Maniacs

Parkeren
Eindelijk Weer te Almere is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de locatie en het parkeren is bovendien gratis na 24.00.

Openbaar Vervoer
Eindelijk Weer ligt op een loopafstand van station Almere Centrum. Vanaf het station sta je binnen 3 minuten voor de locatie.

Rookbeleid
Eindelijk Weer is een locatie waar alleen gerookt mag worden in de Smoke-zone. Deze is te vinden achter de main area.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's (ook spiegelreflex), telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen.

Entree
Het feest begint om 22:30 en duurt tot 06:00u. Toegang is mogelijk tot 02:30.

8 opmerkingen

 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
de bloody´s in de cv waren altijd super vet. grote kans dat ik na free festival ff een kijkje kom nemen het is immers toch gratis :)
Werkzaam bij SFEER
Bloody's is back.....:bounce: :bounce: :bounce:
Klinkt leuk maar denk toch dat 80 % van de mensen die naar een after gaan in club cell te vinden zijn.
Uitspraak van Nathan-samuel op dinsdag 10 juni 2014 om 13:56:
Klinkt leuk maar denk toch dat 80 % van de mensen die naar een after gaan in club cell te vinden zijn.


Nathan is duidelijk nog nooit bij een Bloody geweest :roflol: ,See you @ Eindelijk Weer :D
probleem is dat al mijn vrienden naar club cell gaan en een kaartje voor me gekocht hebben. misschien eerst ff in eindelijk kijken. ligt toch op de route.

Uitspraak van FRED BULL op dinsdag 10 juni 2014 om 16:35:
ee you @ Eindelijk Weer
Uitspraak van verwijderd op zondag 8 juni 2014 om 13:47:
de bloody´s in de cv waren altijd super vet


Uitspraak van SFEER op maandag 9 juni 2014 om 06:47:
Bloody's is back....


Uitspraak van Scott Marten op dinsdag 10 juni 2014 om 20:45:
Zin in!!


Uitspraak van Mike S en Tanya S op zondag 8 juni 2014 om 03:34:
dikke bom dit feest.


Nathan komt ook ,met of zonder zijn maten maar: VOL=VOL