Partyflock
 
­ Nederland

Daylight festival 12-07-2014 · harde line-up

gepubliceerd door , op
EYE4Dance en Focus Events presenteren de namen van de vierde editie van Daylight Festival. Daylight Festival gaat op 12 juli weer 'all over the World' en doet vier wereldsteden aan. Na het succes van vorig jaar wordt het festival dit jaar ruimer opgezet.

Lunapark. Het oudste Lunapark ligt in Melbourne in Australië. Het vormt dit jaar het decor voor de mainstage van Daylight Festival, welke weer outdoor zal zijn! Stap in de rollercoaster laat je meenemen van muzikaal hoogtepunt naar hoogtepunt. Uitstappen is geen optie.

► Mainstage: Melbourne
B-Front
Frequencerz
E-Force
Zany
The Prophet
Audiofreq
DV8 Rocks
Jack of Sound
Submotion
Envine
MC DV8

Rio de Janeiro. Met een cocktail in de hand en je voeten in het zand. Hier moet je zijn als je van een freestyle-feestje houdt. In Brazilië weten ze wat feesten is. Voor één dag summer carnival op Daylight Festival!

► Area 2: Rio de Janeiro
The Darkraver
Bass-D
Dr. Rude
Critical Mass
Pat B
LNY TNZ
Francois
Dr Phunk
Bjorno
Potato
Nowaxx
MC Da Syndrome

Atlantis, de mysterieuze verzonken stad laat zich voor één dag zien op 12 juli. Ruig, mysterieus en oogverblindend mooi tegelijk. Atlantis is en blijft een mysterie. Houd je van raw? Dan heb je je beloofde land gevonden. Atlantis it is.

► Area 3: Atlantis
Thyron
Freaco
Delete
The Anarchist
Deetox
High Voltage
Degos & Re-Done
Titan
Chain Reaction
MC Shizzler

London Underground, a.k.a. The Underground. Duik onder in London. Baan je een weg in het hardcore tunnelstelsel van The Underground. Hoe dieper je geraakt, hoe sneller de beat. Aan het eind van de tunnel is licht. Dit is waar de rest van de hardcore family zich ophoudt.

► Area 4: London
Noize Suppressor
Korsakoff
Kasparov
Nosferatu
Dyprax
Re-Style
DaY-már
Amada
Furyan
Sci-Fi
MC Nolz

Tickets
Kaarten kosten € 27,50 (ex fee) op www.daylightfestival.com en alle landelijke Primera Stores.
Haal op tijd je kaarten want het wordt weer een editie van te smullen. Kijk om alvast helemaal in de stemming te komen de trailer.

1 opmerking