Partyflock
 
­ Nederland

Luxe & liefde tijdens Kings & Queens in Undercurrent

gepubliceerd door , op
Bella's Bubbels entertainment presenteert zaterdag 2 augustus tijdens de Gay-pride Amsterdam voor het eerst de exclusieve Kings & Queens Party in evenementen locatie Undercurrent in Amsterdam.

Op zaterdag 2 augustus zal in exclusieve evenementen locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam de eerste editie van een nieuwe evenementen reeks met het thema King & Queens worden gehouden. Steekwoorden voor deze party's zijn Luxe & Liefde en daarnaast Verdraagzaamheid en Tolerantie tussen mensen, bij uitstek thema's welke aansluiten bij de doelstellingen van het Gay-pride festival.

De line-up van artiesten bestaat uit klinkende namen welke bekend zijn in het festival en uitgaansleven o.a. zullen optreden Carita La Niña, Brian S, Mike Scot, en DJ De La Montagne, de acts zullen vocaal worden begeleid door zangeres Jennifer Cooke alsmede door een saxofonist en drummer voor spetterende live sets! Daarnaast zullen er verschillende dance acts uitgevoerd worden door zowel mannelijke als vrouwelijke dansers en danseressen.

Bella's Bubbels Entertainment ondersteunt Stichting TegenHomoGeweld, juist op deze dag is het van belang om te laten zien dat geweld tegen homo's niet geaccepteerd kan en mag worden en dat wij hier samen een eind aan moeten maken. Dit precies is de doelstelling van de Stichting TegenHomoGeweld. De ondersteuning gebeurt op twee manieren. Wie een ticket voor de Kings & Queens party aanschaft, doneert allereerst automatisch € 0,75. Bella's Bubbels verdubbelt vervolgens deze inzet. Daarnaast zullen er vrijwilligers van de stichting aanwezig zijn en krijgen bezoekers de kans hun stem te laten horen tegen homogeweld. Tickets zijn te koop via koop tickets.

De Kings & Queens party start zaterdag 2 augustus 2014 om 21:00 en vindt plaats in evenementenlocatie Undercurrent, t/o Papaverweg 54 in Amsterdam, gratis parkeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 's morgens 9 uur op vertoon van een geldig entreebewijs, openbaar vervoer naar het centrum bevindt zich op 5 minuten loopafstand.